Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha társkeresőn nem írnak vissza a lányok és magától sem ír senki akkor azért van mert nem jövök be senkinek?
Eddig csak 1 lány mondta azt hogy bejövök neki.
Sosem volt még hosszú kapcsolatom.
Lehetséges, de ezt így nem lehet megmondani, hisz semmi infót nem adtál magadról.
El vagy hízva? Kancsal vagy? Búvalb..szott a kisugárzásod? Hiányzik elölről néhány fogad? Látszik, hogy igénytelen vagy a fotókon?
Nem vagyok elhizva, inkább vékonyabb vagyok. Nincs baj a szememmel, fogammal, igényes vagyok. Pont ezért nem értem mi a baj.
Viszont általában első látásra mindenki azt mondja hogy látszik rajtam hogy szerény vagyok. Lehet ez a baj, de ezen hogy változtassak???
A lányok azt szeretik ha a pasik merészebbek, mernek kezdeményezni, udvarolni, randira invitálni őket, bókolni kell nekik.
Még ha szerény is vagy, ne mutasd ki, légy magabiztos akkor ezt is fogod kisugározni a másik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!