Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőkről miért nem beszél senki?
Mert a szeretők 90%-ban tudják,hogy házas vagy párkapcsolatban lévő emberrel kezdtek.....
Szóval vállaltad amikor belementél...
"Mikor majdnem mindig ők sérülnek a legtöbbet a végén?"
Majdnem mindig?
Ok serulnek?
Talan kotelezo hazas ferfivel, novel osszejonni?
Te miért nem foglalkozol a férgekkel? Miért nem foglalkozol a baktériumokkal?
"Mikor majdnem mindig ők sérülnek a legtöbbet a végén?"
Öhm... Komolyan úgy gondolod, hogy a megcsalt és átvert félnél jobban sérül a megcsaló és átverő?
"és talán ennek nem lehetnek hasonló lelki okai, mint mondjuk annak a nőnek, aki folyamatosan olyan férfit választ magának aki megcsalja???"
De, ugyanaz oka: A primitívség.
Hát én saját példát írnék le. Egyik nagyom jó barátnőmnek is egy házas férfi volt a nagy szerelme. Barátnőm úgy kefélt vele, hogy tudta a feleséget épp akkor vitték kórházba, szült. Én ezt akkor elnéztem neki jóbarátként, bár elmondtam a véleményemet, én ilyet nem tennék és gusztustalannak tartom.
Aztán a következő szerelme is egy házas férfi volt, mindig leste őket munkahelyen, amikor bement a nő. Kereste a jeleket rosszmájúan, hogy biztosan nem szeretik egymást.
Közben folyamatosan panaszkodott, miért ilyen szerencsétlen, miért ilyen férfiakba szerelmes.
Aztán jött az, hogy a barátnőjének a férje biztosan szerelmes belé, mert furán viselkedik vele. Itt már gyanakodni kezdtem.
Nemsokára azt hallottam vissza, hogy az én barátomra is szemet vetett (csak ő meg kb. kiröhögte).
Hát elég tanulságos volt. Vannak emberek akiknek ez jön be. És az ilyenben többé nem tudok bízni emberileg.
Észrevetted a piaci rést, lehet lépni.
Csak épp, aki szerető, pont leszarja a könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!