Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőkről miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőkről miért nem beszél senki?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy könyveket is csak a házasoknak írnak... terápia, akármi kutyafüle... a szeretőkkel miért nem foglalkozik senki? Mikor majdnem mindig ők sérülnek a legtöbbet a végén?

2018. márc. 12. 17:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%

Van amúgy könyv róla , csak nézz szét a könyvtárban! nemrég olvastam erről ...egy pszichológus írta /ill.kettő/..

kifejezetten a szeretőkről volt benne szó...aki szerető az általában nem akar a kínlódásáról olvasni az az igazság.

A lehető legrosszabb státusz egy párkapcsolatban..lemondással, megalázással jár, nem éri meg!

Ki a fene akarna róla olvasni?? Ezzel az erővel felköphetne és alá állhatna.:)

2018. márc. 14. 18:59
 22/23 Csurmi ***** válasza:
75%

Voltam már mindkét helyzetben. Mint feleség akit megcsaltak, hát nem volt jó érzés. De hogy világos legyen neked, amint biztosan kiderül egy szerető, akkor a pasi előadja otthon, hogy "jelentéktelen a nő, nem jelentett neki semmit", "a nő mászott rá és csakis azért történhetett meg mert én olyan elutasító voltam" "csak bosszúból kellett neki, mert én éppen mittudomén mit tettem " "csak arra jó és arra is használtam", "miattad volt mert nem szeretsz eléggé" stb. Nagyon megalázó a másik nőre nézve. Én már őket sajnáltam jobban mint saját magamat, őszintén.

Ahol sokkal jobban sérültem, az amikor én voltam valakinek a szeretője. Persze hogy kamuzott kicsit a kapcsolatáról, hogy nem is, már nem is élnek együtt, én meg el akartam hinni. De a lényeg, sokkal jobban sérülsz ha szerető vagy. Mert te magad egyezel bele abba, hogy te nem vagy méltó arra, hogy valaki megtiszteljen és szeressen és kitartson melletted. Te is tudod hogy egy senkinek néz valaki, te meg belemész. Te is tudod, hogy amint lehet le is fog tagadni. Te magad egyezel bele, hogy egy senki vagy. Ennél megalázóbb a világon nincs. De te ebbe belemész. Ha te úgy gondolod magadról, hogy egy senki vagy miért várod, hogy majd jön valaki, aki normális emberként néz rád?

2018. márc. 24. 10:01
 23/23 anonim ***** válasza:

magukba zárják

a feleség helyzete is megalázo,nem csak a szeretöé

2018. máj. 28. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!