Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a baja a prostitúcióval?
Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?
Vagy a pénz fáj nektek?
Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?
77 vagyok.
Na és a lelkiekben ép, esetleg kapcsolatban is lévő férfiakat hogyan vonjuk be ebbe?
Meg ha a nőket egy szűk férfiréteg tudja csak kiszolgálni, akkor min változtat az, hogy az igényeknek nem megfelelők lekopnak? Nem nőnek bun nagyon az árak a prosti piacon, ha hirtelen tömegekkel megnő a kereslet?
Ez ilyen fordított pszichológia hogyha elkezdünk a szexért fizetni akkor hirtelen az átlag nőknek is több kedvük lesz ingyen csinálni?
82 "Ez ilyen fordított pszichológia hogyha elkezdünk a szexért fizetni akkor hirtelen az átlag nőknek is több kedvük lesz ingyen csinálni?"
Szerintem tök mindegy mit csinálunk, az átlag nő nem szeret szexelni.
Csak azét csinálják mert kell aki támogatja őket.
Ezért van az hogy pár év alatt elfogy a lendület.
És akkor jön a hiszti hogy "de hát a héten már csináltuk"
Hát, nem tudom. Egy ideig összejártam egy 31 éves nővel, aki “apunak” hívott szex közben úgy hogy én akkor voltam 22. Igazi kis bestia volt te szent ég.
Bezzeg aztán az első pasim nem sokkal ezután meg úgy hívott hogy “angyalom”, szóval ja. Ha már itt tartunk Cillian Murphy jó pasi, köszönöm a figyelmet.
Üdv, 77 és 82
"Ha a férfi prostihoz megy akkor empátia hiányos szemétláda!"
Mégis ez a díszpéldányok szokták a prosti más szavakkal szitokszónak használni :D
"Szerintem tök mindegy mit csinálunk, az átlag nő nem szeret szexelni.
Csak azét csinálják mert kell aki támogatja őket."
Bogárka! Áruld el nekünk, hol van az a rengeteg gazdag férfi, csak mert a bérből és fizetésből élők között túl sok különbség nincs.
Vagy minden nőre jut egy gazdag vállalkozó?
Másrészt nem kell támogatni, megvagyunk egyedül is.
A szexet meg szeretjük, csak nem a veled és a hozzád hasonlókkal.
"87. Ha nők fizetnének azért hogy velem szexeljenek, akkor mennék is!"
Férfiak fizetnek. Hidd el, a nőknek sem jobb érzés a mindenféle rpnda, dagadt, vén, gusztustalan pasival szexelni. Neked legalább a rusnya testüket nem kell nézned, míg s.ggbe taszajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!