Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a baja a prostitúcióval?
Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?
Vagy a pénz fáj nektek?
Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?
Akit KÉNYSZERÍTENEK, az mégis hogy mehetne máshova? Tisztában vagy a "kényszerítés" szó jelentésével?
Nézd meg például ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=ybgnSEx_-SA
Ezeknek a bántalmazott, kiskorú, HIV-pozitív prostituált lányoknak szerinted luxus élete van??? Eszednél vagy?
53. Hát nekem nem úgy tűnik, hogy a rosszlányokon ut széli 5ezer forintos nők lennének.
Sokkal inkább olyanak aki önként csinálják.
Hogy jön ide a rosszlányok?
Én ezt írtam:
"ha már témánál vagyunk akkor lsd. azokat a nőket akik prostitúcióra kényszerítenek. Csodásan jó élet lehet."
Te !ERRE! válaszoltad azt, hogy:
"Mehetne a gyárba is dolgozni csak nem akar. Neki a luxus élet kell"
Tehát szerinted annak, akit prostitúcióra kényszerítenek, annak luxus élete van, meg amúgy is mehetett volna a gyárba.
58. Mikor valami egy férfinak nem megy akkor oldja meg.
Nehogy rosszul döntsön, mert akkor el van kapálva.
A nőkkel ez miért van másképp?
Őket miért kell ilyenkor sajnálni.
Ezt most egészen konkrétan nem értem. Írd le újra magyarul. Mi nem megy? Milyen kapálás?
Nemtől függetlenül sajnálom a bántalmazott és kihasznált embereket, nincs másképp. (A prostitúció elítélése mellett ezért vásárolok pl. fair trade termékeket, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!