Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a baja a prostitúcióval?
Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?
Vagy a pénz fáj nektek?
Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?
1. Zavar hogy sok helyen különböző jogokat sért, táptalaja a bántalmazásnak, zsarolásnak, megfélemlítésnek.
2. Én nem tartom egészséges dolognak, hogy kölcsönös vonzalom nélkül dugjon két ember. A szexnek szerintem az alapja a vágy és a kölcsönös(!) örömszerzés, legalábbis annak kellene lennie. A szexnek szerintem két értelme lehet, az egyik nyilván a gyerekcsinálás, a másik meg az hogy MINDEN résztvevő élvezze. Prosti esetében egyik sem teljesül, ami szerintem szomorú.
+1: pont az amit a kérdező is sugall, azok akik igénybe veszik az efféle szolgáltatásokat, gyakran elvesztik a komplett realitásérzéküket a szexualitással kapcsolatban, és egy torz álomvilágban élnek.
19: "Megfordíthatod, hogy te szeretnél-e kapcsolatot olyan nővel, akinek a szex nem a szerelem kifejezése, hanem olyan dolog, amit pénzért bárkivel csinál."
Na de ki beszélt itt arról, hogy valaki azzal a nővel szeretne kapcsolatot, akihez csupán a szex miatt ment? Nem azért viszoem az autómat egy adott szerelőhöz, mert barátkozni akarok, hanem mert vagy ajánlották, vagy saját tapasztalat alapján jó szakembernek gondolom. Ugyanez a helyzet a kőművesekkel, ácsokkal, burkolókkal, sőt még a kedves, mosolygós fiatal nővel is, aki biztosításokkal, banki ügyekkel foglalkozik. Valószínűleg mindegyiküknek van szexuális élete, de nem érdekel. Bizonyos szolgáltatásokat nyújtanak, aminek az árát forintban megkérik. Ennyi.
"Mellesleg hogy te olyan férfi vagy, aki a nők eszközének tekinted a szexet, az egy csomó mindent elmond rólad, többek közt azt is, miért nem érted a nagyon egyszerű dolgot, amit magyarázok."
Nem én tekintem annak, hanem a nők használják így már nagyon régen. Ha beveri a durcát okkal vagy ok nélkül, akkor kirakja a férfit a hálószobából. Vagy ha a férfi virágcsokorral tér haza, bókol, esetleg este elhívja vacsorázni a nőt, akkor este lesz szex. Ez a szerelem kifejezése lenne? Ugyan már.
#24: "Na de ki beszélt itt arról, hogy valaki azzal a nővel szeretne kapcsolatot, akihez csupán a szex miatt ment?"
Ne de akkor te sem vagy különb :)
Az ilyen prostizós pasikat kerüljük, nem a prostikkal, magukkal van bajunk. Csinálja, ha akarja, nekem tök mindegy.
"Na de ki beszélt itt arról, hogy valaki azzal a nővel szeretne kapcsolatot, akihez csupán a szex miatt ment?"
Én, csak a visszájáról. Miért akarnék olyan férfival kapcsolatot, aki csak szexre használ nőket?
Lehet, hogy félreértettem az alapkérdést, mert nekem azzal, hogy valakik a világon járnak prostihoz, nem zavar. Nyilván undorítónak gondolom, de az életemet nem befolyásolja - ha ilyen emberrel kéne összejönnöm, az zavarna. (Mondjuk szerintem olyan halmazok vagyunk, akik kölcsönösen nem vágynak egymásra.)
"Nem én tekintem annak, hanem a nők használják így már nagyon régen. "
Csak azokkal, akikkel nem túl jó a szex.
Általános értelemben javítani kellene a pszichiátriai ellátáson, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!