Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a baja a prostitúcióval?
Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?
Vagy a pénz fáj nektek?
Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?
"Nekem meg a nők miatt rossz, majd pont az fog fájni hogy jajj nem kőlcsönös."
De, az. Téged nem érdekel a kölcsönös szex. Képes vagy enélkül izgalomba jönni. Hatalmas red flag. Menj az oroszok közé katonának, ott lesz a nem kölcsönös szexecskéd.
Én voltam a 21-es.
Sehol nem írtam, hogy bárki bárhogy d*göljön meg. Azt hittem azért írtad ki a kérdést, hogy válaszolhassunk. Én leírtam, hogy nekem mi a bajom a prostitúcióval. Felőlem azt csinálsz amit akarsz - nyilván csak akkor ha ezzel nem ártasz másoknak.
Mindazonáltal lenyűgöző az empátiád... Épp erre gondoltam a +1 pontban, hogy az ilyen torz lelkivilág taszító számomra.
Az empátia nem feltételhez kötött, tehát nem értem ez hogy jön ide....? Egyébként én pl. empatikus vagyok azokkal akik nem (nagyon) sikeresek pártalálás terén. Ettől függetlenül még a prostitúciót nem tartom egészségesnek.
Az ember akkor igazán önmaga, ha akkor is az elvei szerint viselkedik, ha senki nem látja.
Ha te csak akkor tudsz empatikus lenni, ha mások is azok veled (hagyják, hogy szétbaszd őket), akkor csak el tudod játszani az empátiát, de egy csepp sincs benned.
47. Ja hát könnyen ugat le másoka. Az aki a jó élet csekkjével a lába közt születik.
És csak annyi a dolga hogy válogasson.
Senki nem "ugatott le".
Amúgy a női nemi szerv nem a "jó élet csekkje" - ha már témánál vagyunk akkor lsd. azokat a nőket akik prostitúcióra kényszerítenek. Csodásan jó élet lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!