Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mi a baja a prostitúc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a baja a prostitúcióval?

Figyelt kérdés

Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?

Vagy a pénz fáj nektek?

Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?

2022. ápr. 21. 05:21
 91/134 A kérdező kommentje:

89. Bogárka én nem anyagi támogatásról beszélek.

Hanem lelkiről!

Mondjuk az én nézőpontomból ez inkább kihasználás.

2022. ápr. 21. 23:40
 92/134 anonim ***** válasza:
22%

36: "Igazából ha úgy vesszük, az állatvilágban (és az ősembernél) a prostitúció és a vonzalom között nincsen különbség, a nőstény egyszerűen a legrátermettebb hímet választja. A hím a tehetségével "fizet", a nőstény ehhez a tulajdonsághoz vonzódik. "

Téves! Az állatvilágban (emlősöknél) és az ősembereknél a nősténynek nem sok szava volt/van. Lehet, hogy a dominánsabb, rátermettebb hím jött be neki, de ez teljesen mindegy. A rátermettebb hím egyszerűen ugyanazt a testi erőfölényét alkalmazza a nősténnyel szemben, ami miatt a konkurens hímmel szemben rátermettebbnek bizonyult. Nincs ott semmiféle kölcsönös egymást választás meg rózsaszín köd. Pl. a kutyáknál, macskáknál ez a mai napig így van. Az embernél a szexért fizetés pedig kb. egyidős a cserekereskedelemmel, tehát még a pénz bevezetése előttről való, ami azért valljuk be, nem ma volt és nem is párszáz éve.

2022. ápr. 22. 00:05
 93/134 anonim ***** válasza:
19%

90: "Férfiak fizetnek. Hidd el, a nőknek sem jobb érzés a mindenféle rpnda, dagadt, vén, gusztustalan pasival szexelni. Neked legalább a rusnya testüket nem kell nézned, míg s.ggbe taszajt :D"

Személyes tapasztalat? Csak mert a legtöbb prosti igenis megválogatja az ügyfeleit. Az már egy más téma, hogy a már nem annyira fiatal, nem annyira jó formában levő nőknek sokkal több mindent be kell vállalniuk sokkal kevesebbért, de nekik is mindig ott a lehetőség, hogy más munka után nézzenek, ha ez nem tetszik nekik.

2022. ápr. 22. 00:12
 94/134 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. nőként szívesen támogatom a páromat anyagilag, lelkileg, bárhogy. Tettem is már párszor, amikor munkanélküli volt vagy amikor tartós betegsége volt, stb. Számomra ez alap.

Természetesen cserébe a párom se csak a pin@ miatt visel el, hanem szeret engem.

Egy normális kapcsolat így működik.

Amúgy fikázhatod itt a nőket, de szerintem összességében degradálóbb a férfiakra nézve amiket itt összehordasz. Elviselik a nőket a pin@ert?? Nem zavar hogy féreg szintre alacsonyítod a férfiakat? Engem zavar. Az én férfi ismerőseim ennél sokkal értelmesebb, értékesebb emberek.

2022. ápr. 22. 07:56
 95/134 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs bajom vele. Amihez nekem nem fűlik a fogam, azt a profikra bízom - más téren is.

40/N

2022. ápr. 22. 09:17
 96/134 anonim ***** válasza:
23%

Nők fel sem képesek fogni hogy a férfiaknak a szex az alapvető fontosságú, a lelki egyensúly alapja, tartós hiánya leépüléshez vezet, a késztetés rá pedig jelentős, akár komoly koncentrációs problémákat okozva a hiánya.

Nem minden, és nem akárkivel akárhogy szeretné az ember, de fontos a kiélése.

Ezért ha nem kapja meg a férfi, hát megoldást keres rá. Akár kapcsolatban, akár azonkívűl, akár házasságban jellemző dolog hogy a férfiak képesek a prostikhoz fordulni, ha másképpen nem jut szex, mivel a szükségetét az egészsége és közérzete érdekében igyekszik kielégíteni.

Tudjátok csajok nekünk férfiaknak termelődik egy bizonyos testnedv is, ami nem szokott csak úgy felszívódni önmagában. A szervezetnek valamiképpen ki kell dolgoznia azt az anyagot, bármilyen undorító is ez. Kb. mint a menstruációnál a nőknek, nincs választás hogy szeretnél-e mestruálni, és gusztustalan is egy kicsit, de akkor is jön.

Persze jöttök az önkielégítés ajánlásával, csakhogy az agyat nem lehet becsapni, hiába is szeretnénk. Fizikailag kezeli a problémát, viszont pszihikailag nem éppen, hosszútávon egyáltalán nem segít.

Egy jó prosti ezt nagyonis képes kezelni, mégha nem is oldja meg a problémákat, de nem is az a dolga.

A nőknek annyiból jobb a helyzete hogy nem kell fizetnie a szexért (a vállalható külsővel megáldottaknak) és kb. ennyi amivel ti különbek vagytok a férfiaknál. De erről viszont nem a férfiak tehetnek, és nem is a nők.

Hanem a biológia, a természet és a férfitöbblet jelensége.

2022. ápr. 22. 09:19
 97/134 anonim ***** válasza:
100%
96# És....?
2022. ápr. 22. 09:24
 98/134 anonim ***** válasza:
67%

A legtöbb prosti megválogatja az ügyfeleit? Mégis kiről beszélsz? Aki mögött ott áll a kanja, és jól megveri, ha nem hajlandó elmenni bárkivel?

A luxusk. esetleg tehet olyan kitételeket, hogy részeg, drogos férfival nem megy el, de ha nagyon válogatnának, nem lenne kuncsaft. Azért általában nem az udvarias, fiatal, kisportolt, jómodorú férfiak mennek el prostikhoz, ők találnak ingyen is.

2022. ápr. 22. 09:48
 99/134 anonim ***** válasza:
86%

Az nem tudom, hogy egyáltalán megvan-e a kérdezőnek, hogy prostihoz sokszor nem azok járnak, akik olyan szerencsétlenek, hogy nem jut nekik nő. Ez a réteg amúgy is a társadalom elenyésző része (hiába próbálják az érintettek úgy beállítani, hogy ők vannak többen).

Prostihoz főleg házas/párkapcsolatban élő férfiak járnak, akik vagy a beteges perverzióikat akarják így kiélni, mert (érthető okokból) otthon nem hajlandó rá az asszony, vagy nincs szexuális élete otthon. Ez utóbbinak ezer oka lehet és lehet a nő is hibás ebben, de a megoldás akkor sem ez, hogy prostizik.

Szóval a "haditerved" azért (is) hibás, mert a saját férfitársadalmad helyzetét és indítékait sem ismered eléggé.

2022. ápr. 22. 10:04
 100/134 anonim ***** válasza:
86%

Úgy írod, mintha a nők nem akarnának szexelni... Nekünk is szükségünk van rá - csak épp nem akárkivel akárhogyan természetesen. :)

2022. ápr. 22. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!