Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mi a baja a prostitúc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a baja a prostitúcióval?

Figyelt kérdés

Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?

Vagy a pénz fáj nektek?

Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?

2022. ápr. 21. 05:21
 111/134 anonim ***** válasza:
24%

106,107: Útmenti lányokat én már rég nem láttam (ettől még elhiszem, hogy vannak), szerencsére ezt a jelenséget a rendőrség az elmúlt időszakban relatív jól visszaszorította. Abban igazatok van, hogy az ilyen lányokhoz rendszerint az igénytelen emberek mennek oda, mivel ezek a csajok maguk is igénytelenek. Csak hogy mást ne említsek, hogy oldják meg a tisztálkodást 2 aktus között? Egy kis folyékony szappan meg Listerin aztán jól van az úgy? Férfiként ebbe belegondolva még én kérnék pénzt, ha már muszáj lenne velük csinálni, nemhogy én adnék. És szerintem a legtöbb, valamennyire is igényes férfi így van ezzel. Szóval igény sem igazán mutatkozhat erre a mai világban, főleg így a Covid után, ahol kis túlzással kézmosás előtt és után is fertőtlenítettünk.

A többit pedig ahogy látom Kispisti szépen kifejtette, szóval kár mégegyszer leírni.

2022. ápr. 22. 12:56
 112/134 anonim ***** válasza:
66%

"De ez hogy bizonyítja hogy csak ők vannak, vagy legalábbis túlnyomó többségben vannak?"

Ők vannak túlnyomó többségben. Ebben biztos lehetsz. Kiléphetnének, ha akarnának, csak nem akarnak, mert több pénzt keresnek így. A prostik egy része egyedül dolgozik, esetleg barátnővel, nagyobb részük "stricivel", de ők válogatják meg kihez mennek. Ha a hely nem jó neki, akkor tovább állnak. A stricik meg jóban vannak a lányokkal, mert tudják, ha rosszak a körülmények, akkor tovább megy. Jól is merem ezt a világot. Egyik résztvevő sem vagyok, hanem más módon kerültem közelebb ehhez a körhöz, de ez lényegtelen.

2022. ápr. 22. 13:21
 113/134 anonim ***** válasza:
39%

Ez még mindig csak kommentelők magánvéleménye, nem megbízható reprezentatív felmérés...

2022. ápr. 22. 13:25
 114/134 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem magánvélemény, hanem ismerem a kört.

A lányok között valóban vannak hátrányos helyzetűek, 8 általánossal rendelkezők, de a legtöbbkének van szakmája, ismerek nem egy diplomást, és egy több diplomás nőt is.

2022. ápr. 22. 13:27
 115/134 anonim ***** válasza:
31%

Hagyd a fenébe!

Ettől a ponttól kezdve felesleges vele vitába szállni, mert statisztikákat várna a prostituáltak futtatási szokásairól.

Namost jól emlékszem még a legutóbbi helyzetre amikor statisztikákat linkelgettem nekik.

Mivel ők ezzel akkor megbuktak, ezért képesek voltak töröltetni a kérdést, semmint hogy elismerjék hogy igazam van.

Szánalmasak

2022. ápr. 22. 13:49
 116/134 anonim ***** válasza:

Az országban dolgozó prostituáltak többségét ismered, na persze... Hagyjuk már a buborékra alapozó állításokat, plíz. :)

2022. ápr. 22. 13:50
 117/134 anonim ***** válasza:

Nem tudom kik azok az "ők", egyedül írok és nincs tudathasadásom sem.

Igen, általában hiteles adatokkal szokás dolgokat bizonyítani, nem személyes sztorikkal meg anekdotákkal, nem tudom ez miért lenne szánalmas..

2022. ápr. 22. 14:14
 118/134 anonim ***** válasza:
31%

"nem tudom ez miért lenne szánalmas.."

Mondjuk azért mert a prostik futtatási szokásairól nincsenek statisztikák, vagy mondjuk azért mert mint említettem ha bizonyítanánk hivatalos adatokkal amit állítunk, akkor meg inkább töröltetitek a kérdést semmint elismerjétek hogy igazam van.

Harmadrészt pedig azért mert tőletek nőktől sem láttam sűrűn statisztikákat az állításaitok mögött, szóval ilyet elvárni kb. annyira nevetséges mint amennyire a magyar csajok elvárásai a saját lakásra és kocsira már huszonéves kortól a férfiak felé.

Úgyhogy előbb kapsz nemiszervet mint statisztikát, tőlem biztosan

2022. ápr. 22. 14:32
 119/134 anonim ***** válasza:

"Mondjuk azért mert a prostik futtatási szokásairól nincsenek statisztikák"

Ez rendben van, csak akkor kár teljes magabiztossággal tényként kijelenteni dolgokat.

Továbbra sincs tudathasadásom és egyedül ülök a gép előtt, nyugodtan írhatsz nekem e/2-ben. :)

2022. ápr. 22. 14:38
 120/134 A kérdező kommentje:

119. És neked van statisztikád?

Nincsen!

Vagyis neked semmid nincs.

Nekünk viszont van példánk, ha felmész a rossz lányokra nem azt látod amit te mondasz.

Ez inenntöl 1-0

2022. ápr. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!