Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mi a baja a prostitúc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a baja a prostitúcióval?

Figyelt kérdés

Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?

Vagy a pénz fáj nektek?

Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?

2022. ápr. 21. 05:21
 121/134 anonim ***** válasza:

Nem én állítottam tényként dolgokat. Bizonyítsa a mondandóját az, aki kinyilatkoztatja. :)

(Példát meg írtam, a saját szememmel azt látom hogy szerencsétlenek kint állnak az út mellett.)

2022. ápr. 22. 14:54
 122/134 A kérdező kommentje:
121. De! Te tényként állítod hogy nincs igazunk.
2022. ápr. 22. 16:44
 123/134 anonim ***** válasza:
79%

"Nők fel sem képesek fogni hogy a férfiaknak a szex az alapvető fontosságú, a lelki egyensúly alapja, tartós hiánya leépüléshez vezet, a késztetés rá pedig jelentős, akár komoly koncentrációs problémákat okozva a hiánya."

Tényleg? Akkor nagy mázlim van, szar lehet ilyen félállatként élni a mindennapokban. De hogy miért azok tudják mindig, hogy mi kell egy férfinak akik amúgy képtelenek férfiként működni, az számomra rejtély.

2022. ápr. 22. 17:25
 124/134 anonim ***** válasza:
50%

#116: "Az országban dolgozó prostituáltak többségét ismered, na persze..."

A budapesti lakásban dolgozók körülményeit jól ismerem.

2022. ápr. 22. 18:00
 125/134 anonim ***** válasza:
64%

"De hogy miért azok tudják mindig, hogy mi kell egy férfinak akik amúgy képtelenek férfiként működni, az számomra rejtély."

Vagy hogy miért a nők és folyamatosan szexelő férfiak azok akik megmondják hogy milyen szex nélkül az is szép rejtély

2022. ápr. 22. 20:05
 126/134 anonim ***** válasza:
64%

"(Példát meg írtam, a saját szememmel azt látom hogy szerencsétlenek kint állnak az út mellett.)"

Mégis miféle példáról beszélsz?

Sehol az országban nem láttam útszélit jópár éve egyáltalán, pedig azért én is megfordulok az utakon. Mások sem láttak, te meg azt állítod hogy láttál. Ha te tényleg azt állítod hogy ez még jellemző akkor szimplán hazudsz, tudod ezt te is, és tudja mindenki más is, mert ki szoktunk menni az utcára.

Viszont lakásos prostinál meg én jártam és még jópáran, arról neked nem lehet fogalmad, akkor mégis milyen alapon állítasz te bármit is?

2022. ápr. 22. 20:10
 127/134 anonim ***** válasza:
100%

"Sehol az országban nem láttam útszélit jópár éve egyáltalán, pedig azért én is megfordulok az utakon."

Prostik a Gubacsin, egyéb kétes éjszaki életű helyeken, kamionos leállóhelyeknél, vagy akár vidéki főutak megállási lehetőségeinél/buszmegállók közelében: "Basszameg nem is létezem."

2022. ápr. 22. 20:32
 128/134 anonim ***** válasza:
25%

Úgy latszik leragadtál az időben 127-es, amikor még ez annyira jellemző jelenség volt

Ideje lenne a jelenre ébredni!

2022. ápr. 22. 20:48
 129/134 anonim ***** válasza:
76%
Vagy csak nem nagyon jársz sokat az éjszakában kedves Kispisi vagy mi a rák a neved. Lassan neked meg tentikézni kéne akkor. :D
2022. ápr. 22. 21:18
 130/134 anonim ***** válasza:
80%
Útszélit nagyon régen nem láttam már én sem. Ettől függetlenül létezhetnek, de az biztos, hogy töredéke lehet a számuk, mint 10-15 évvel ezelőtt. Akkoriban a forgalmasabb utak mellett bőven akadtak. Talán a rendőrségi ellenőrzéseknek és a megváltozott szokásoknak is köszönhetően, ma már inkább összeáll 2-3 csaj, bérelnek egy lakást és ott csinálják.
2022. ápr. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!