Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek 30 után a férfiaknak 40 után kell elkezdeni izgulni ha még mindig szinglik?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 07:49
1/15 anonim válasza:
Nem mindenki. Addigra pont, hogy megszokják az egyedülléttel együttjáró komfortérzetet. Pl hogy Nem kell alkalmazkodni senkihez, csend van és függetlenség stb.
2/15 anonim válasza:
Miért kellene? Mindenki keressen a saját ligájában párt, és nem lesznek magányosak.
3/15 anonim válasza:
A nő 40 után a férci 40 után sem kell izguljon
4/15 anonim válasza:
Hat, en 20 evesen mar izgultam volna, ha nem volt meg kapcsolatom...
5/15 A kérdező kommentje:
De itt most a biológia óráról is beszélek ami a nőknél lényegesen gyorsabban ketyeg.
2022. ápr. 14. 08:06
6/15 anonim válasza:
Hát én csak azért nem állnék össze fűvel fával mert ketyeg az órám... Ha nem lesz gyerek akkor nem lesz. Ez van. Nem mindenki vágyik erre ennyire görcsösen.
7/15 anonim válasza:
Érintett vagyok, 40 feletti férfi és egyes baromira jól mondja, számomra is "ijesztő", de tényleg eléggé belekényelmesedtem ebbe a helyzetbe, hogy most már az lenne picit fura, ha lenne mellettem valaki. :)
8/15 anonim válasza:
Nem is kommentálnám, az egyessel értek egyet.
F
9/15 anonim válasza:
Én házasként úgy látom, hogy önmagában a párkapcsolat vagy házasság nem garancia az érzelmi jólétre. Az, hogy mit favorizál épp az állam, a vallás, a fogyasztói társadalom, az megint más kérdés. Az egyeni érdek ott sem számít, csak statosztikai értékek.
10/15 anonim válasza:
Sose izgultam, eztán se fogok.
Simán depressziós vagyok, mert egyedül vagyok, és ezt megérzik. Tudom, hogy így fogok meghalni. Megbékéltem a sorsommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!