Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb a nőknek hogy egy férfi külön éljen a szüleitől, mint a férfiaknak, hogy a nő éljen külön vagy ez már nem igaz?
Azért, mert a nőnek továbbra is az a legnagyobb értéke, ha képes szülni és gyereket nevelni.
A férfinak meg ezt lehetővé kell tennie.
Ehhez meg fel kell mutatnia valamit.
Külön élő férfi = jól keres.
Ez a nők logikája.
Még hányszor fogod feltenni ezt a kérdést?
Minden héten van legalább kétszer.
#4 "Ha egy férfi mos, főz magára, takarít, rendben tartja, menedzseli az élete minden területét, beosztja a pénzt, tervez, akkor az nagyon-nagyon vonzó"
mert a szülői házban ugye nincs mosógép, nincs tűzhely és nincs kosz szem? Ezeket otthon a szülő mellett képtelenség véghez vinni a te világodban?!
Én majd' 27 éves koromig otthon laktam. Egyetem után viszonylag közel volt a melóhelyem, otthon mostam, takarítottam, minden 2. kaját én főztem a családnak, rendbe tartottam az életem. Emellett a kezdő 200-as fizuból egy év alatt 1 milliót félre tudtam rakni, úgy, hogy normális cuccokat vettem magamnak, meg szórakozásra is költöttem. Nem jelentett problémát az akkori barátnőmnek mikor megismert, aki ráadásul másik városból költözött ide albérletbe. Miután összejöttünk, közösen folytattuk abba az albiba, amit ő kivett.
A mamahotel és huszonévesen otthon élés között van különbség. Az számít igazán, hogy milyen a személyiséged és mennyire céltudatosan, felelősségteljesen élsz.
A kérdésre válaszolva ez régről maradt felfogás, hogy a férfi tartsa el a családot. De ma már nem ennek kellene alapirányelvnek lennie, hanem inkább, hogy az anyagi biztonságot együtt teremtsük meg, férfirészről pedig az érzelmi biztonság legyen biztosítva. Szerintem a nők nagy részéről elmondható, hogy egy érzelmi biztos pontot keresnek inkább és felnőtt, felelősségteljes gondolkodást, mint anyagi javakat és státuszszimbólumokat felmutogató felszínes alakokat. Utóbbit terjeszti a sztereotípia sok helyen, de ez szerintem csak a nők jelentősen kisebb részére igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!