Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek 30 után a férfiaknak 40 után kell elkezdeni izgulni ha még mindig szinglik?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 07:49
11/15 anonim válasza:
Ez nem korhoz kötött aki akar kapcsolatot az mindig izgulni fog hogy legyen neki.
12/15 anonim válasza:
Tökmindegy. Ismerek harmincas nőt, aki 2 gyereken és 2 házasságon/váláson már túl van. Én férfiként pedig még az első nagy szerelmet várnám. De ahogy telik az idő én már egyre inkább nem szeretnék pl. gyereket. Minek, hogy legyek 60 mire érettségizik? Fölösleges, pláne ilyen covidos-háborús-f*szparasztTörtető viálgra ami most van.
13/15 anonim válasza:
Én 33 vagyok, eszem ágában nincs ismerkedni. Napi szinten látom azt, hogy a munkatársaimnak milyen problémái származnak a párkapcsolatukból.
A testvérem 4 hónapja házasodott meg és már azok is egymást gyilkolják.
Még egy családi hétvégén is egymásnak estek.
Akinek ez hiányzik hát jóétvágyat. Nekem éppen elég rizikó a betegek életéért felelni. Igy is alig van magánéletem.
Nem ment el az eszem, hogy még erről is lemondjak.
14/15 anonim válasza:
#13 Azért több jó dolog van benne mint rossz. Lehet csak a negatív hatásokat figyeled. Jah és az sem biztos, hogy a te kapcsolatod ilyen lenne.
15/15 MolotovPunk válasza:
Ez jó kérdés. Mindenkinél másképp működik ez. Akik több éve egyedül vannak 40 felett és már hozzászoktak ahhoz, hogy jó ideje egyedül vannak. Pl. elváltak. Azoknak lehet az lenne a furcsa, ha hirtelen komoly kapcsolatuk lenne ismét. Nem biztos, hogy tudnának alkalmazkodni hosszútávon egy kapcsolatban. Vannak azok akik 40 felett is göcsösen próbálják keresni az "igazit" mert sosem találták meg, mégsem sikerül. Ugyanakkor akadnak olyan emberek is akiknek már teljesen mindegy, hogy egyedül maradtak e vagy sem. Elengedték a dolgot. 30 vagy 40 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!