Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez számít mostanában a női szépségideál csúcsának akkor a nőknek hogy lehetnek ekkora igényeik?
Ezeknek az elvárásoknak a nőknek csak egy töredéke tud megfelelni.
Kimegy az ember Budapest valamelyik forgalmasabb helyére hány ilyen nőt fog látni???
Az átlag nőnek mégis akkora elvárásai vannak mintha simán hoznák ezt a szintet.
Te is azt várod el amit akarsz, meg én is azt várom el amit akarok!
Egyébiránt, nem értem hol a gond!
Te vagy kevés!!!
A nők nagy része kapcsolatban van, és talál párt. Szóval nem olyan megugorhatatlanok a nők elvárásai
A szépet azért tartjuk szépnek, mert magasan az átlag fölött van. Ez azt jelenti, hogy kevés igazán szép ember van. Akár férfi, akár nő. Ha most belegondolsz, hogy nagyon sok szép ember lenne, akkor lennének köztük "szuper szépek" és ők lennének a vágy tárgyai. (Ez nem saját bölcsesség, egy baromi jó tudományos cikket olvastam erről a témáról.)
Nem várhatod el az átlagtól, hogy szép legyen. Az átlag majd mással próbál partnert szerezni. Pl. okos, vicces, kedves, őszinte, hűséges, jó az ágyban, jól főz, stb.
A szépség egyébként tényleg csak egy felszínes dolog. Volt iszonyatosan szép barátnőm (nő vagyok, tehát barát barátnő). Eleinte szinte nem tudtam eltekinteni a szépségétől, később már csak a belsejét láttam. És az nem volt olyan vonzó.
Az EGÉSZ élet a kompromisszumokról szól.
Azaz, hogy mindig az alsóbb polcról kell/tudsz csak vásárolni.
Sosem lesz Kate Bekinsale a csajod, csak Kati a kisboltból.
Sosem lesz Ferrari a garázsodban, csak Fiat.
Sosem lesz villád Tihanyban, csak lakásod Tatán.
Sosem lesz ...
Akinek van esze, ezt elfogadja, és boldogan megy Katiért a Fiattal, aki meg nem fogadja el...az incel lesz, vagy macskás vénlány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!