Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előny vagy hátrány, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny vagy hátrány, ha a koromhoz képest sokkal fiatalabbnak nézek ki?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok véleménye érdekel, de fiúk is írhatnak.

30 felett vagyok már, de mivel nem ráncosodom és kb. semmi arcszőrzetem sincs (szó szerint, tehát, nem nő szinte semmi), 20-25 köztinek nézek ki. Az egykori gimis társak szerint, én vagyok az egyetlen, aki az érettségi óta semmit nem változott. Akkor is sportos voltam, most is ugyanúgy megvan a testmozgás, nem híztam el, aputest sem lettem.

Számtalanszor éltem már át, hogy fiatalabb lányok utasítottak el, azzal az indokkal, hogy ők nem kezdenek tőlük fiatalabbakkal. Közben meg mindig én voltam a (sokszor jóval) idősebb.

És arról most csak érintőlegesen beszélek, hogy munka, karrier során is rengetegszer hiszik azt, hogy tök kezdő, tapasztalatlan vagyok, mert úgy nézek ki, mint aki most jött ki az egyetemről, holott már lassan 10 éve dolgozom a szakmámban...

Ha 40 felett is fiatalos leszek, természetesen, örülni fogok, meg az is jó, hogy nem nézek idősebbnek, mint amennyi vagyok (van 1-2 kortársam, aki meg jó 40+ néz ki), de azért mégis sokszor furcsa ez a helyzet.

ma 01:51
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Előny vagy hàtrány, hogy a nők elutasítanak, a munkahelyeden meg nem vesznek komolyan?
ma 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Hát itt csak a negatívumokat soroltad fel. Szóval neked úgy néz ki, hogy hátrány.
ma 05:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ezt az egész összehasonlítgatást dolgot egy baromságnak tartom, mert mégis mi alapján ítéli meg valaki, hogy a személy, idősebb vagy fiatalabb mint amit ő gondol? Nincsenek olyan dolgok, ami bizonyos számú X-nél kötelezően előjönnek, 20 évesen is kopaszodhat egy férfi, és 60 évesen is lehet bőven haja. Én is megkaptam, hogy 10 évvel idősebbnek gondoltak, csak azért mert olyan szemüveget viseltem, aminek lencséje erős fényre besötétedik. Egy rosszul készült fotó, meg végképp csal. Az emberek fejében van egy elképzelés, aztán vagy eltalálta vagy nem, de mint írtam, nincs ebben etalon, ez csak fikció.
ma 05:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én abszolút pozitívan értékelném ha nálam is ez lenne a helyzet, de sajnos nem így van. Te csak a negatív részeit látod, pedig fiatalosnak lenni mindig jobb, mint öregnek. Én pl. 30 évesen inkább 40+-nak tűnök, ez rohadt nagy hátrány mondjuk ismerkedésnél.
ma 06:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Következők miatt hátrányként élném meg:

"Számtalanszor éltem már át, hogy fiatalabb lányok utasítottak el, azzal az indokkal, hogy ők nem kezdenek tőlük fiatalabbakkal"

ma 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!