Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nálatok hátrány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok hátrány ha egy férfi fiatalabbnak néz ki mint amennyi?

Figyelt kérdés
28 vagyok, de egyszerűen még nem sikerül párt találnom. Nem vagyok ronda, viszont mindig is fiatalabbnak néztem ki mint amennyi vagyok és azon gondolkozok hogy ez lehet-e a probléma.
2020. szept. 5. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Férfiként írom, hogy lassan a pasik többet foglalkoznak a külsejükkel, mint a nők.

Mi történik a világban?

2020. szept. 5. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

Nem történik semmi különös, eddig is így volt.

Narcissus férfi volt.

A legtöbb szobor és festmény férfiakról készült.

2020. szept. 5. 00:42
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem valószínű, hogy ez az oka, hacsak nem egy 10-essel nézel ki fiatalabbnak. Bár akkor is sikerednek kellene lenni a 18-20 éves lányoknál.
2020. szept. 5. 00:46
 4/8 anonim ***** válasza:
9%

Régen férfiközpontú társadalom volt, és egyébkent is, a férfiakat feltehetően más okból formázták meg, nem a külsejük miatt. Homérosz például szobrát bizonyára tiszteletből készítették el.

Hagyományos értelemben azonban a nők azok, akik inkább odafigyelnek a külsejükre. Ők sminkelnek, shoppingolnak sokat, aggódnak a plusz kilók miatt. A 21. században azonban az elnőiesedett pasik szintén fokozottan foglalkoznak a külsejükkel. Ez elég gáz szerintem.

2020. szept. 5. 01:48
 5/8 Carragher_x ***** válasza:
59%

"Hagyományos értelemben azonban a nők azok, akik inkább odafigyelnek a külsejükre"

Ez maximum a társadalom legaljára igaz, ahol a szesz-, húgy- és izzadtságszagú munkásember igénytelenségének vannak történelmi gyökerei.

2020. szept. 5. 01:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Párom 27, ha borostája van, akkor is letagadhatna 3 évet, de borotválkozás után egy 20-21 éves kölyöknek néz ki :D.

Nem ez lesz a gond...

2020. szept. 5. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Es ha 32 helyett 43 nak?
2020. szept. 5. 07:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem. Engem is mindig pár évvel fiatalabbnak néznek.
2020. szept. 5. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!