Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előny vagy hátrány, ha egy férfi fiatalabbnak tűnik a koránál?
Figyelt kérdés
Most kerültem új munkahelyre és ott mindenki ezt mondta, hogy jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál, nemrég múltam el 30 és a húszas évek közepén járónak gondoltak. Meg mondták, hogy akkor jól tartom magam. Csak az a baj, hogy a kollégák is férfiak 😄 leginkább középkorúak, bár volt egy fiatalabb is, aki idősebbnek gondolta magát nálam, így nem tudom az ők véleményük mennyire releváns.tegnapelőtt 12:17
1/7 anonim válasza:
Az az előny, ha jól nézel ki. Egyik 38 éves ismerősöm kinéz 25-nek, de nem jó pasi. Akkor mire megy vele szerinted?
2/7 anonim válasza:
40 felett már előny. Alatta nem igazán.
3/7 anonim válasza:
Fura. Pasik nem szokták egymást így méregetni inkább a nőket "osztályozzák".
4/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hány éves. Fiatal és kész.
5/7 anonim válasza:
Tiniként hátrány, ahogy 20-as éveid legelején is inkább hátrányos (nem vesznek komolyan). 30 fölött egyértelműen előnyös! Én pl. 30 évesen legalább 40-45-nek nézek ki (és nem a "sármos" ideősebb pasi külsőm van sajnos) és ez rohadt nagy hátrány minden téren.
6/7 anonim válasza:
Ha nem nézel ki jól (mai női szemmel ez a 16-20 éves, 190 magas, 60 kilós, felnyírt hajú, böngyöri tinifiúk), akkor tök mindegy, a kutyát nem érdekled, ha 25-nek, ha 45-nek nézel ki.
7/7 anonim válasza:
Hát pl 35 évesen hátrány sztm, 50 évesen előny..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!