Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki fiatalabbnak néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki fiatalabbnak néz ki a koránál az hátrány?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és rendszeresen 20-22 évesnek néznek, a csúcs az volt amikor néhány üzletben személyit kértek.

Ezzel mit lehet kezdeni?

Mondjuk rendszeresen sportolok, odafigyelek a táplálkozásra, minimális alkoholt iszom, nem dohányzok.

Lehet el kellene kezdeni züllöttebben élni?

aug. 30. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Én is annak nézek ki. 40-50 évesen rám fognak irigykedni, hogy letagadhatok 5-10 évet.
aug. 30. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, csak állandóan megjegyzik.
aug. 30. 15:30
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Hátrány! A nők a férfias férfiakat szeretik. Tapasztalatból beszélek!
aug. 30. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Nőként biztos, hogy előny. Férfiként, hát én is azt tapasztalom, hogy inkább hátrány.
aug. 30. 15:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy?
aug. 30. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 30 fölött vagyok és borostás. Egyszer leborotvaltam nemrég az arcomat aztán trafikba elkérte a személyimet a kis húsz éves eladó 😁
aug. 30. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Hátrány, ez egyértelmű. Hiába viselkedek koromnak megfelelően, a kinézetem miatt tini kisfiúnak néznek :(

Minden jó nő az ilyen szőrös, szakállas, maszkulin, pocakos férfiakkal megy el, én meg nem ilyen vagyok.

30F

aug. 30. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

Nyilván előny, senki nem izgul az öreges külsejű nőkre/férfiakra, csak a betegek.

Akik itt mást írnak, azok kur va rondák, és teljesen mindegy hány évesnek néznek ki :D

aug. 30. 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:
36 f vagyok, és is fiatalabbnak nézek ki, kb olyan -10 évet letagadhatok, mostmár igy 30 fölött azért kezd előnyös lenni, én edzek is mellette úgy jobban érzem magam kicsit kompenzálja a fiatalos arcot.
aug. 30. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:
9. Én már ezeken a lépcsőkön átmentem. Soha nem lett jobb, nem lesz jobb. Előbb-utóbb kifutsz az időből...
aug. 30. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!