Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakire mindig azt mondják, hogy fiatalabbnak néz ki a koránál, az előny a társkeresésben?
Pasiknál ez mióta előny?
Nyilván azért kérdezel itt marhaságokat mert annyira kelendő lennél😂😂😂😂😂😂
Ha egy valakinek is kellenél már nem kérdezted vola meg ezt!
Nekem előny lassan a 30-hoz közeledve. 29 vagyok. Külsőre 24-25-nek szoktak tippelni. Ugyanez nálam is: Baba-/kisfiús arc, világos haj, nuku arcszőrzet. (De amúgy jóképűnek mondott vagyok.) Nagyon sok korombeli férfin látom, hogy egyszerűen öregnek néz ki már még az én mércémmel is és sokan 30 évesek nem is 30-nak, hanem még többnek is tűnnek. Genetika és életmód is. Vagy például nem értem, amikor mondják 30 körüli férfiak, hogy ők már nem tudnak 20 év körüli csajokkal ismerkedni, mert nem találják őket vonzónak a fiatal nők. Nekem gond nélkül megy, jellemzően a 20-23 éves korosztállyal ismerkedem inkább.
7. Lehet nem minden fiatal csaj tud elképzelni idősebb pasit magának, de aki 4-5-ből 1 igen, azzal mindig megtaláljuk egymást. Hidd el bőven vannak lányok, akik idősebb pasikhoz vonzódnak és köztük előny, ha idősebb a pasi, de fiatalabbnak néz ki.
6. Ezzel egyetértek. Én is jóképű vagyok, de kisfiúsan jóképű. Azok a barátaim, akik férfiasan jóképűek, ők mindig is több nőnek tetszettek. A legtöbb nő a férfiasan jóképűre megy, nem a boyface-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!