Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti ismerkednétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti ismerkednétek olyan pasival aki lakóautóban él?

Figyelt kérdés

tegnap 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért el ott?
tegnap 21:27
 2/15 anonim ***** válasza:
15%

Bár én férfi vagyok, akinek már saját hitelmentes lakása és stabil mérnöki munkahelye van Bécsben, de szerintem ez eszes.

Ugyanis, ha valaki a szüleinél lakik, akkor az a baj. Nem önálló. De ha albérletbe költözik akkor meg sosem lesz saját lakása, mert nem tud félretenni. Tehát ez a 22-es csapdája. Ott van még a lakáshitel, de az hogy 30 évre át csutkára eladósodni egy ilyen gazdaságban, ahol ráadásul nulla szociális háló van, ha kicsit meginog a gazdaság akkor elárverezik a lakásodat de te attól még egy életre adósság nyomorban maradsz, szintén nem jó ötlet.

Átmenetileg nagyon bölcs megoldás a lakókocsi. Én értékelném, ha nő lennék, de ahogy ismerem a magyar nőket, ők nem fogják értékelni. Ők már csak a kész jóba akarnak beleülni. Undorító egy népség.

tegnap 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Attól is függ, hogy néz ki az a lakoauto. Vannak már nagyon jó kis lakoautok, de ha egy csoves putri, akkor biztos nem.
tegnap 21:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#3 mérnök és nőgyűlölő.. jó párosítás.
tegnap 21:47
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
5-akkor irogassal az osztrák gyk-ra!
tegnap 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem, maximum ha tényleg valami fasza, minden igényt kielégítő, mert bejön neki a szabadság, nem pedig egy ilyen kis nyominger, amiben egy fő is épphogy elfér, mert erre futja neki max.

Szóval egy ilyesmivel azért offos lenne, ez nekem majdhogynem a hajléktalan szint.

[link]

Megjegyzem saját lakásom van, semmiféle tutiba nem akarok beleülni, eleve tutiba születtem, szóval nem szorulok senki vagyonára, de azért ne kelljen már kvázi csövesekkel leállnom.

tegnap 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

2

Mit ertekeljek???????? Hogy nyomorban élek egy lakokocsiban? Ahol meg zuhanyozni sem tudok???

Undorito, tenyleg, hogy normális életkörülményeket vár egy nő.

Megjegyzem, pont a férfiak akarnak a keszbe ülni. Már letagadom, hogy sajat lakasom van, mert ahogy kiderül, rögtön cuccolna be hozzám a mamahotelből

tegnap 22:12
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

Azt értékeld, hogy van esze. Hogy nem szórja el a pénzét értelmetlenül albérletre, hogy nem vesz fel élete végéig eszetlenül hitelt, amit elég egy apró gazdasági megzökkenés és elveszíthet + élete végéig adós marad lakás nélkül is.

Azt értékeld, hogy feltalálja magát egy nehéz helyzetben. Megtalálja az élhető alternatívákat, ezáltal életre való. Én is voltam hasonló helyzetben, nem is olyan nagyon régen alig több mint 5 évvel ezelőtt. Ha elszórtam volna a pénzem sosem lett volna saját lakásom Bécsben.

És ezt neked könnyű mondani, te biztos örökségből jutottál saját lakáshoz. Nekem is segítettek végül a szüleim, de én ezzel nem kérkedek legalább.

De ha még azt sem tudod, mit lehet értékelni ebben, na ez a gáz. Ez a tipikus magyar női mentalitás.

tegnap 22:17
 9/15 anonim ***** válasza:
22%

Ha azt nézzük, akkor egy ilyenbe is lehet lakni:

[link]

[link]

De ilyen is menő:

[link]

Ha azonban a modern kort akarjuk követni, akkor ez a tuti:

[link]

tegnap 22:18
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, hol találkozhatnék össze ilyen emberrel, ugyanis én belvárosban élek.
tegnap 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!