Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek tenném fel a kérdést, hogy ti el tudtok képzelni komoly kapcsolatot passzív biszex pasival, ha éreznétek rajta, hogy tényleg hűséges lenne hozzátok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 18:51
1/49 anonim válasza:
Mivel én is biszex vagyok nőként, elég kettős mérce lenne valakivel nem összejönni mert ő is az. Így ha minden klappol én igen, el tudnék képzelni komoly kapcsolatot.
2/49 anonim válasza:
Nem. Akinek ilyen hajlamai vannak, azokkal én nem tudok párkapcsolatot elképzelni. Tökmindegy, hogy hűséges típus vagy sem.
4/49 anonim válasza:
Nem. Teljesen kizárt. Számomra nem férfi aki egy másik férfi farkát szopja stb.... pfuj... Lehet lepontozni kancsókák.
5/49 anonim válasza:
Tájékozódnom kellene a témában ahhoz, hogy véleményt formáljak.
Azt például nem tudom, hogy a két nemhez való vonzódásuk okán a biszexuálisoknak mennyire felel meg a monogámia? És amennyiben monogám párkapcsolatban élnek, a partnerük képes-e teljesen kielégíteni a szexuális igényüket, vagy mindig marad bennük egy vágy a partnerükével ellentétes nem iránt? Ha egy passzív biszexről van szó, akkor elvárna-e tőlem olyan dolgokat a szexben, amire bár néha hajlandó lennék alapvetően nem izgatnak?
Szóval rengeteg kérdés felvetődik. Nem tudom azt mondani, hogy persze-hogyne-bármikor, de ha alakulna valami egy sráccal, és idő közben kiderül, hogy biszex, akkor biztos beszélnék vele ezekről a témákról, és utána hoznék/hoznánk közösen döntést.
6/49 anonim válasza:
Nem, passzív biszexel nem. Aktívval voltam együtt, neki teljesen tabu volt az ánusza, soha nem kellett hozzá érnem. Ez lényeges, mert számomra a gondolat is vissza taszító. És úgy általában férfias volt az ágyban, a szexben semmi sem látszott. Nameg nem akart hármasba bele rángatni, stb, tehát nem volt gond. De passzív nem férne bele, nekem nem ad élvezetet, amiket ez maga után hozna.
7/49 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem az elzárkózást és nagyon köszönöm, aki kulturáltan és nem durva szavakkal írta le a véleményét.
2022. ápr. 12. 19:07
9/49 anonim válasza:
Mint jelent az, hogy passzív? Ha férfival van akkor ő a recipiens, ez érthető. De ha nővel van, akkor se hajlandó dugni, csak elvárja, hogy peggingelje őtet a csaj?
10/49 A kérdező kommentje:
Nem, arra gondolok, hogy egyrészt ezt ne kelljen szégyellnie a nő előtt, valamint hogy a passzív-popsis vágyait is megélhesse a hagyományos szex mellett.
2022. ápr. 12. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!