Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek tenném fel a kérdést, hogy ti el tudtok képzelni komoly kapcsolatot passzív biszex pasival, ha éreznétek rajta, hogy tényleg hűséges lenne hozzátok?
A nők nagyon buknak a homo hajlamú pasasokra, gyakran lehet tapasztalni, valamiért imádják, még jobban is mint a férfiak a biszex csajokat pedig a férfiak sokszor egyenesen odáig vannak a leszbikus szex gondolatától. Ellenben a nőket taszítja a homik szexe, de a személyiségük szemmel láthatóan vonzani szokta öket.
Nők...
Na jó, de amit írtál, aszerint párhuzamos kapcsolata lenne férfival.
Ez ellentmond a hűségnek.
KisPisti, ennél jobban nem tudnak általánosítani?
Kifejtve a válaszom:
A nők között is megoszlik a szexuális elvárás. Van, aki szereti ha dominálják, van aki dominálni szeret és 50-50%ban irányítani. Szerintem inkább az olyan lányoknak tetszene, akik dominánsabbak, nyitottabbak az ágyban.
Én személy szerint nem érzem magam dominánsnak, persze szeretek felül lenni, de szeretem hogy a párom felül van és ő irányít. 😶🌫️👀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!