Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 30 - 55 közötti férfias aktív pasik, akik komolyabb kapcsolatot keresnek?
Figyelt kérdés
Én 29 vagyok és nem igazán bizalomgerjesztő a ginder meg a hasonló oldalak.2021. aug. 10. 17:46
2/14 steven95 válasza:
Grindr? Most komolyan? Sikerült a legkevésbé ajánlott "tarskeresőt" példának felhozni. Nem azzal van a baj, hogy senki sem akar jó dugásból kapcsit?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert senkivel sem szoktam elmenni csak úgy dugni…
2021. aug. 10. 18:07
5/14 anonim válasza:
Az a baj hogy kevés az olyan pasi aki ténylegesen komolyabbra vágyik.sajnos.szóban mindenki....de amikor megtudják ,hogy nem akarsz rögtön az ágyban kezdeni,hanem szeretnél előtte ismerkedni ....stb rögtön lépnek.
6/14 anonim válasza:
Mit jelent nálad ,hogy férfias?előző voltam
7/14 anonim válasza:
gondolom jó kiállású, van akinek szőrös, szakállas, stb
8/14 A kérdező kommentje:
Igen. Férfias kiállású, szőrös és átlagos testalkatú vagy van rajta néhány kg plusz.
2021. aug. 10. 21:43
10/14 anonim válasza:
Ezen a helyen? Ja, ha másnap is válaszol, akkor már nagyon komoly! De 99% csak álmodozik, meg dgni akar csak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!