Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex passzív vagyok, komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex passzív vagyok, komoly homoszexuális kapcsolatom van. Nemrég elkezdett rámtörni egy pánik, hogy már soha nem használhatom a farkamat igazán, és nem látok többé p . ncit. Más biszex ffiak hogy tették túl magukat ezen?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 18:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Úgy, hogy ha szeretek valakit, akkor azt nem tragédiaként, hanem boldogságként élem meg, hogy a jövőben "csak" a szerelmemmel lehetek együtt.
2021. febr. 3. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit ellentmondás ez, biszex és komoly homo kapcsolat.

Vagy csak én értem félre.

Ha a homo kapcsolat nem elégít ki, akkor nővel is kell ismerkedni.De mivel komoly a meglévő kapcsolatod, számíts rá,hogy nem lesz könnyű lelkileg. És nem valószínű,hogy a mostani barátod díjazni fogja.

2021. febr. 3. 19:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Hűt, bűntudatom is van miatt, le tudnám vele élni az életemet, de mostanában néha rámtör ez a gondolat, és elég rossz.

Nem arról van szó h nem elégít ki, és jelenleg nem is hiányzik egyáltalán, hogy nővel legyek, hanem az jut ilyenkor eszembe, hogy mostmár örökre passzív "maradok". Szeretek az lenni, de közbe mégis, ez jár a fejemben, hogy ha őmellette maradok, akkor már nem lesz választásom.

Nem tudom, hogy pár év múlva nem fog-e hiányozni.

2021. febr. 3. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

"le tudnám vele élni az életemet"

Nem.

Ez pont azt mutatja, hogy bár lehet, hogy jól érzed magad mellette, de távolról sem ő a nagy szerelmed.

2021. febr. 3. 19:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nyitott kapcsolat, ha kivitelezhető.
2021. febr. 3. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem, ez mindig benned lesz egy kapcsolatban sajnos. Ugyan az az ember nem tudja kielégíteni minden vágyad. Ezt el kell fogadnod es ha tényleg szereted le tudsz róla mondani. 21/bi f
2021. febr. 5. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy tud lenni a biszexulitás,

Nekem is még mindíg vannak nehéz gondolataim miatta pedig én aktív vagyok.Valahogy minden könnyebb volt amíg betudtam adni magamnak, hogy hetero vagyok.

2021. febr. 5. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is kérd meg a partnered,hogy szopjon,mert te is vágysz rá.Ha

nem akarja,keress egy fiút aki megteszi.Utána egy lányt.

2021. febr. 10. 12:43
 9/13 sandrisbp ***** válasza:
Nem teljesen világos, hogy az hiányzik inkább, hogy nővel legyél, vagy az, hogy a farkaddal okozz élvezetet valakinek. A barátoddal nem vetődött fel, hogy néha te is lehetnél az aktív fél? Vagy fiúval az nem vonz?
2021. febr. 20. 01:13
 10/13 A kérdező kommentje:

mindkettő, az is hogy nővel legyek, de talán inkább maga a behatolásos szex hiányzik...

de mégis, az aktív szerep egyáltalán nem vonz.

de egyébként, most épp, csak egy egész kicsit hiányzik. simán elfelejteném, csak... elkezdtem parázni tőle h mi lesz ha majd ténylegesen hiányozni fog.. mondjuk 5 év múlva... vagy ha meg nem fog hiányozni.. az meg pont olyan rémisztő gondolat h addigra elfelejtem milyen érzés...

2021. febr. 22. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!