Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex passzív vagyok, komoly homoszexuális kapcsolatom van. Nemrég elkezdett rámtörni egy pánik, hogy már soha nem használhatom a farkamat igazán, és nem látok többé p . ncit. Más biszex ffiak hogy tették túl magukat ezen?
Kicsit ellentmondás ez, biszex és komoly homo kapcsolat.
Vagy csak én értem félre.
Ha a homo kapcsolat nem elégít ki, akkor nővel is kell ismerkedni.De mivel komoly a meglévő kapcsolatod, számíts rá,hogy nem lesz könnyű lelkileg. És nem valószínű,hogy a mostani barátod díjazni fogja.
Hűt, bűntudatom is van miatt, le tudnám vele élni az életemet, de mostanában néha rámtör ez a gondolat, és elég rossz.
Nem arról van szó h nem elégít ki, és jelenleg nem is hiányzik egyáltalán, hogy nővel legyek, hanem az jut ilyenkor eszembe, hogy mostmár örökre passzív "maradok". Szeretek az lenni, de közbe mégis, ez jár a fejemben, hogy ha őmellette maradok, akkor már nem lesz választásom.
Nem tudom, hogy pár év múlva nem fog-e hiányozni.
"le tudnám vele élni az életemet"
Nem.
Ez pont azt mutatja, hogy bár lehet, hogy jól érzed magad mellette, de távolról sem ő a nagy szerelmed.
Nehéz ügy tud lenni a biszexulitás,
Nekem is még mindíg vannak nehéz gondolataim miatta pedig én aktív vagyok.Valahogy minden könnyebb volt amíg betudtam adni magamnak, hogy hetero vagyok.
Először is kérd meg a partnered,hogy szopjon,mert te is vágysz rá.Ha
nem akarja,keress egy fiút aki megteszi.Utána egy lányt.
mindkettő, az is hogy nővel legyek, de talán inkább maga a behatolásos szex hiányzik...
de mégis, az aktív szerep egyáltalán nem vonz.
de egyébként, most épp, csak egy egész kicsit hiányzik. simán elfelejteném, csak... elkezdtem parázni tőle h mi lesz ha majd ténylegesen hiányozni fog.. mondjuk 5 év múlva... vagy ha meg nem fog hiányozni.. az meg pont olyan rémisztő gondolat h addigra elfelejtem milyen érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!