Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex passzív vagyok, komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex passzív vagyok, komoly homoszexuális kapcsolatom van. Nemrég elkezdett rámtörni egy pánik, hogy már soha nem használhatom a farkamat igazán, és nem látok többé p . ncit. Más biszex ffiak hogy tették túl magukat ezen?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy.
2021. febr. 24. 07:21
 12/14 sandrisbp ***** válasza:
100%

És a barátoddal (aki gondolom full aktív) nem tudod megbeszélni, hogy néha ő legyen a passzív a kedvedért? Vagy ez fel se vetődik benne? Szopni azért leszop???

Vagy a másik korrekt lehetőség az nyilván az lenne, ha néha bevonnátok még egy passzív srácot, akit mindketten.... vagy a barátod téged, te meg a másik srácot. De ha a kapcsolatotok komoly érzelmeken alapul, ez egyáltalán nem biztos, hogy okos megoldás... én próbáltam hármasozni a feleségemmel és a barátommal, akibe akkor halál szerelmes voltam, és nem igazán jól sült el.... Pedig, ha nincs komoly, mély érzelem, egy bi hármas (2F 1L) baromi jó dolog tud lenni.

2021. febr. 24. 14:30
 13/14 fökapitany ***** válasza:
81%
Engem pont az izgatna,ha a párom tudná,hogy hiányzik a pun..i de nem lenne lehetőségem rá,mert csak passzívként használna kedvére...
2021. márc. 6. 07:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, egy farkat azért nem csak dugásra lehet igazán használni... Légy kreatív D
dec. 18. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!