Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex passzív vagyok, komoly homoszexuális kapcsolatom van. Nemrég elkezdett rámtörni egy pánik, hogy már soha nem használhatom a farkamat igazán, és nem látok többé p . ncit. Más biszex ffiak hogy tették túl magukat ezen?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 18:17
12/14 sandrisbp válasza:
És a barátoddal (aki gondolom full aktív) nem tudod megbeszélni, hogy néha ő legyen a passzív a kedvedért? Vagy ez fel se vetődik benne? Szopni azért leszop???
Vagy a másik korrekt lehetőség az nyilván az lenne, ha néha bevonnátok még egy passzív srácot, akit mindketten.... vagy a barátod téged, te meg a másik srácot. De ha a kapcsolatotok komoly érzelmeken alapul, ez egyáltalán nem biztos, hogy okos megoldás... én próbáltam hármasozni a feleségemmel és a barátommal, akibe akkor halál szerelmes voltam, és nem igazán jól sült el.... Pedig, ha nincs komoly, mély érzelem, egy bi hármas (2F 1L) baromi jó dolog tud lenni.
13/14 fökapitany válasza:
Engem pont az izgatna,ha a párom tudná,hogy hiányzik a pun..i de nem lenne lehetőségem rá,mert csak passzívként használna kedvére...
14/14 anonim válasza:
Hát, egy farkat azért nem csak dugásra lehet igazán használni... Légy kreatív D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!