Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a baja a prostitúcióval?
Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?
Vagy a pénz fáj nektek?
Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?
98: Szerintem teljesen téves képed van erről a világról. A legtöbb ilyesmivel foglalkozó lány vagy nő egyáltalán nem kényszerből csinálja amit csinál. Nem tagadom, biztosan vannak olyanok, akiket belekényszerítenek, de ők a prostik között is egy nagyon jelentős kisebbség.
A többség pedig mivel a maga ura, igenis megválogatja, hogy kinek és mit enged meg. És ez még messze nem a luxus kategória. Mint írtam már korábban is, a többségük főiskolás vagy egyetemista csaj, akik így keresnek némi plusz pénzt.
Ja és millió féle férfi jár prostihoz, millió féle okból. Fiatal fiúk, akiknek már nyűg a szüzesség és el akarják veszteni, egyetemista srácok, akik épp nem találnak megfelelő barátnőt, hülyíteni pedig nem akarnak senkit. Férjek, akik otthon nem kapják meg, amit szeretnének, elvált férfiak, esetleg éppen egyedülállóak, akiknek valamiért nem fér az életükbe egy nő, de a szexre van igényük. Szóval ha te úgy képzeled el ezt a világot, hogy 16-18 éves elrabolt lányokat kényszerítenek szexre az elrablóik fogatlan, elhízott igénytelen emberekkel fillérekért, akkor óriási tévedésben élsz.
"Azért általában nem az udvarias, fiatal, kisportolt, jómodorú férfiak mennek el prostikhoz, ők találnak ingyen is."
3 éve még kisportolt is voltam, azóta persze az már a múlté.
Az összes többi tökéletesen jellemző rám. És természetesen ingyen soha nem volt lehetőségem rá. Huszonévesen
Szóval nagyon el vagy tévedve
Milyen statisztikából származnak ezek az adatok?
"Szóval ha te úgy képzeled el ezt a világot, hogy 16-18 éves elrabolt lányokat kényszerítenek szexre az elrablóik fogatlan, elhízott igénytelen emberekkel fillérekért, akkor óriási tévedésben élsz."
Ez valóban nem a Rosszlányokos lányokra jellemző, de az útmenti lányok között nagyobb arányban előfordul és azok között, akiket kivittek külföldre és ott kényszerítik őket. (akik nem beszélik a nyelvet, nem ismerik a jogaikat, lelki terrorban vannak, stb.)
Értem, tehát vannak akik önként csinálják és válogathatnak. Rendben, elhiszem.
De ez hogy bizonyítja hogy csak ők vannak, vagy legalábbis túlnyomó többségben vannak?
Ennek az adatnak a forrása érdekelne: "biztosan vannak olyanok, akiket belekényszerítenek, de ők a prostik között is egy nagyon jelentős kisebbség."
"De ez hogy bizonyítja hogy csak ők vannak, vagy legalábbis túlnyomó többségben vannak?"
Úgy bizonyítja hogy végigmész olyan utakon ahol régen mondjuk hemzsegtek az útszélik, és láthatod hogy már sokkal kevesebben vannak, szinte alig találni (bár még léteznek)
Azután pedig felmész az internetre, és lecsekkolod hogy csak a rosszlányokon hányszáz prosti aktív éppen. És ekkor rájöhetsz hogy a prostitúció ma már nagyon nagyrészt a netre szorult vissza, ahol pedig már nincs akkora szerepe a striciknek, ezért a csajok javarészt "magánvállalkozásban" csinálják.
Ez ugyanis manapság könnyen megoldható, és jópárral beszélgettem már, meséltek ők is erről. De vannak fennt erről cikkek is amúgy.
Szóval manapság nem bűnszervezetben szokás ezt csinálni, az már csak a kuncsaftok érzete miatt is hátrányos módja ennek. Senki sem szeretne egy lakásban dugás mellett stricikkel összefutni
Ahol én lakok ott pl kifejezetten sokan állnak az út szélén.
De nem szeretek buborékból tájékozódni, azt hittem valami reprezentatív felmérés alapján állítasz ilyen magabiztosan dolgokat... Így nem igazán releváns hogy te mit hallottál egy maroknyi embertől, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!