Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mi a baja a prostitúc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a baja a prostitúcióval?

Figyelt kérdés

Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?

Vagy a pénz fáj nektek?

Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?

2022. ápr. 21. 05:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/134 anonim ***** válasza:
35%
A nőknek semmi baja vele.
2022. ápr. 21. 08:30
 12/134 anonim ***** válasza:
95%

"Szerintem legalizálni kellene."

Legális. Adószámot is kerhetsz. A stricik jelenléte nem legális. A saját lakasodban a megfelelő papírokkal (NAV, orvosi) szabadon vegezheted.

2022. ápr. 21. 08:32
 13/134 anonim ***** válasza:
34%
Nekem semmi, én is voltam prostinál.
2022. ápr. 21. 08:40
 14/134 anonim ***** válasza:
96%

Az fáj, hogy neki a nő, a szex, csak egy megvásárolható tranzakció. Hozzászokik, hogy csak az ő élvezete számít.

Ugyanolyan rossz számomra, mintha vele egyneműeknek fizetne, hogy a barátai legyenek, mert az sem lenne igazi barátság, ami pénzért csak róla szól.

2022. ápr. 21. 09:18
 15/134 anonim ***** válasza:
14%
14: Ha jól értem akkor végső soron az a probléma ezzel, hogy a nők legerősebb eszköze (a szexualitás, amivel a férfiakat magukhoz tudják vonzani és ott is tartani) gyakorlatilag forintosítható, megvásárolható?
2022. ápr. 21. 09:40
 16/134 anonim ***** válasza:
94%

"NA ÉS?

Talán nem kellet volna beszállni se."

Igen, ezt mondd annak, akit 14 évesen gyerekotthonból kényszerítenek oda... Kb. úgy nő fel, hogy nincs más perspektíva előtte. Persze, te könnyen ítéled el, akinek a legnagyobb problémája az életben az, hogy a tv előtt melyik sört nyissa ki és azt hiszi, hogy neki minden "jár" alanyi jogon, így a másik ember teste is.

Én embertelennek és gusztustalannak érzem más testét megvásárolni, ezért ítélem el a prostitúciót. Nem vagyok az a véresszájú feminista fajta, de a feminizmusnak ez egy pozitív hozadéka, hogy a prostitúció hátterére is felhívja a figyelmét. Hogy a mosolygó lány mögött (akiről a kuncsaft azt hiszi, hogy neki is jó, ha megdugják) igazából kényszerítés, megalázás, verések állnak. És a pénzt jó részét nem is ő kapja.

Ugyanennyire sajnálom egyébként a férfi prostituáltakat is. Nincs különbség ilyen szempontból.

Ne aggódj kérdező, nem téged sajnállak, és nem fjlalom, hogy - szerinted - ez a könnyebbik út. A prostitúció áldozatait sajnálom, téged meg mélységesen megvetlek, hogy pénzzel támogatod emberek megalázását, kizsákmányolását. De hát ehhez érzelmi (meg értelmi) intelligencia is kéne...

2022. ápr. 21. 09:40
 17/134 anonim ***** válasza:
31%

16: Szerintem a kényszerített prostitúciót nemtől függetlenül minden jóérzésű ember elutasítja és való igaz, ez ellen harcolni kell, meg kell szüntetni.

Viszont ne legyünk naivak, ha csak felnézel a "rosszlányok" oldalra, ott nem nem fogsz találni elrabolt és kényszerített 14 éves lányokat. Ellenben 18-30 közötti fiatal főiskolás, egyetemista korú csajokkal tömve van az oldal. Sokan közülük pedig valóban tanulnak is és ebből tartják fent magukat. Nincsenek rákényszerítve, ők saját döntésből, a magasabb életszínvonal miatt csinálják.

2022. ápr. 21. 09:55
 18/134 anonim ***** válasza:
27%
okan közülük pedig valóban tanulnak is és ebből tartják fent magukat." Jah márkás ruhák, ékszer smink, csilivili albi, buli.. Sokan nem a megélhetés miatt csinálják. Arra van rendes munka.
2022. ápr. 21. 10:33
 19/134 anonim ***** válasza:
92%

"Ha jól értem akkor végső soron az a probléma ezzel, hogy a nők legerősebb eszköze (a szexualitás, amivel a férfiakat magukhoz tudják vonzani és ott is tartani) gyakorlatilag forintosítható, megvásárolható?"

Nem. Pont az a probléma, hogy nem értik páran, hogy a prostitúciónak a szexualitáshoz semmi köze.

Megfordíthatod, hogy te szeretnél-e kapcsolatot olyan nővel, akinek a szex nem a szerelem kifejezése, hanem olyan dolog, amit pénzért bárkivel csinál.

(Mellesleg hogy te olyan férfi vagy, aki a nők eszközének tekinted a szexet, az egy csomó mindent elmond rólad, többek közt azt is, miért nem érted a nagyon egyszerű dolgot, amit magyarázok.)

2022. ápr. 21. 10:52
 20/134 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ez egy elfogadott dolog. Azon a részén még javítani kellene hogy kik vehetik igénybe ez a szolgáltatást. Kellene egy rendszer hogy csak 21 évnél idősebb férfiak. Aztán akik egy külsőt és iskolázottságban elérnek egy szintet. Meg hogy a fizetésük hány % át teheti ki a prostinak a díja.

Röviden akik nem mehetnének prostihoz azok akik önmagukkal nem tudnának barátnőt találni. Azoknak ne legyen kiskapu hogy pénzért szexhez juthassanak.

N

2022. ápr. 21. 11:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!