Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a baja a prostitúcióval?
Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?
Vagy a pénz fáj nektek?
Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?
25: "Az ilyen prostizós pasikat kerüljük, nem a prostikkal, magukkal van bajunk. Csinálja, ha akarja, nekem tök mindegy."
Mellé.:) Eddig 0, azaz nulla alkalommal voltam prostinál és nem is tervezem. Pusztán elméleti síkon érdekel a dolog.
26: "Én, csak a visszájáról. Miért akarnék olyan férfival kapcsolatot, aki csak szexre használ nőket?"
Akkor induljunk el ezen a vonalon. Tehát szerinted a szex az a szerelem kifejezésének az eszköze? Rendben. De akkor mi a véleményed azokról a nőkről, akik kapcsolat mellett kalandozgatnak másik férfiakkal? Vagy akár csak egyszer életük során?
Bár nem én írtam azt amit idéztél, de egyetértek azzal aki írta és nem egészen értelek. Nekem nőként miért kellene hogy különösebb véleményem legyen más nők szexuális életéről? Nem vagyok leszbikus sem biszexuális, így számomra az számít hogy a férfiak, pontosabban mondva azok a férfiak akikkel potenciálisan ismerkednék, mit tesznek. A szex számomra is a szerelem kifejezésének eszköze, így számomra evidens hogy nem kezdenék olyannal aki párkapcsolaton kívül kefélget, akár fizet érte akár nem. Ettől még természetesen csinálhatja, abszolút jogában áll, de nekem többé nem kellene az illető. Más nők szexuális szokásai meg abszolút hidegen hagynak.
Huhh, nagyon idegesít ez a "legősibb szakma" kifejezés. :D A legősibb szakma a vadászat, azt már azelőtt is csinálták élőlények, hogy a mi fogalmaink szerinti párosodás egyáltalán létrejött volna, jóval az ember (egyáltalán a gerinces állatok kifejlődése) előtt.
Ezt a kifejezést is mindig egy hülye önigazolásnak gondoltam, amivel páran szeretnék bizonyítani hogy tök oké a prostitúció mert mekkora hagyománya van.
Igazából ha úgy vesszük, az állatvilágban (és az ősembernél) a prostitúció és a vonzalom között nincsen különbség, a nőstény egyszerűen a legrátermettebb hímet választja. A hím a tehetségével "fizet", a nőstény ehhez a tulajdonsághoz vonzódik. A fizetség és a vonzalom csak a modern embernél vált két külön dologgá. Semmi ősi nincs benne, a mi fogalmaink szerinti prostitúció egy (evolúciós értelemben véve) nagyon új találmány.
"Tehát szerinted a szex az a szerelem kifejezésének az eszköze? Rendben. De akkor mi a véleményed azokról a nőkről, akik kapcsolat mellett kalandozgatnak másik férfiakkal? Vagy akár csak egyszer életük során?"
Ugyanaz, ami a kapcsolat mellett kalandozgató férfiakról. Elítélem őket.
21.” 2. Én nem tartom egészséges dolognak, hogy kölcsönös vonzalom nélkül dugjon két ember. A szexnek szerintem az alapja a vágy és a kölcsönös(!) örömszerzés, legalábbis annak kellene lennie. A szexnek szerintem két értelme lehet, az egyik nyilván a gyerekcsinálás, a másik meg az hogy MINDEN résztvevő élvezze. Prosti esetében egyik sem teljesül, ami szerintem szomorú.”
Tudod akinek nemhogy szerelemben, de még egy kölcsönös szexben se lesz része soha.
Annak hiába magyarázod, hogy d*gölj meg szüzen.
Persze rossz a nőnek! Na és?
Nekem meg a nők miatt rossz, majd pont az fog fájni hogy jajj nem kőlcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!