Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?
Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!
Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!
Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...
A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...
Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....
Vagy ez normális ?
Én azt az egyet kérem tőled, hogy ha ilyet teszel, az derüljön ki még az első randi előtt.
Ennyi.
Amúgy ezt szerinted hányadik randin kérdezhetném meg tőled? Mikortól tartanád úgy, hogy nem az életedben vájkálok?
Ha ezt megkérdeznéd, én lépnèk ki a kapcsolatból:D
Bár aki ilyen természetű, az már az ismerkedéskor kiderül, úgyhogy ilyennel még randi se lenne, nemhogy kapcsolat. Utálom az ilyen elszámoltatásokat.
Egy kapcsolatban is csak ahhoz van közöd, ami már az alatt történik. A partnered egyéni döntésén múlik, hogy az azt megelőző időszakba beavat-e. Merthogy alanyi jogon nincs közöd hozzá.
Mindig is vájkálás lesz az a vallatás, ami a kapcsolat előttre vonatkozik.
Vannak férfiak, akikkel ez szóbakerül, de aki normális, nem kérdezősködik ilyenről direktben.
Ki vagy te, hogy a másik neked köteles beszámolni a kapcsolatotokat megelőző időszakról?
Senki.
Tán a tulajdonod?
Nem.
De a randik alatti időszak már bőven kettőtök története. Az első csók, együttalvás stb. Nem érzed úgy, hogy ezekbe már nem fér be egy harmadik fél szexkapcsolat formájában?
Ha a randik alatt te mással kefélsz szerintem arról joga van tudni a másiknak is, és eldönteni, hogy ez neki belefér-e, vagy sem. Olyan magától értetődő ez az egész.
"Egy kapcsolatban is csak ahhoz van közöd, ami már az alatt történik."
Én is így gondolom.
A kapcsolat az az ismerkedéssel kezdődik.
Ugye te se mondod azt, hogy amíg ismerkedünk, addig az égvilágon semmi közünk egymáshoz? Mondjuk még a harmadik randin SEM?
Ami pedig az erkölcsöt illeti: ha megnézed a pontozást, azt látod, hogy az összes ilyen írásom nagyon durván le van pontozva.
A tieid meg nincsenek.
Akkor ki szól bele a másik életébe?
Kinek rossz az erkölcse?
#128 te lehetetlen vagy. Ez a csőlátású görcsössèg és bizonytalansàg, ami belőled árad, taszító lehet egy ismerkedéskor.
Ezeket, amiket te szépen elképzelsz a fejedben, a gyakorlatban nem így működnek.
Akarhatsz te bármit, hogy elmondjon a randi partner. Neki szabad akarata van, és ha ő nem akarja, soha a büdös életben nem fog kiderülni, amit annyira erőltetsz.
Én már csak azért se mondanék el semmit, mert ilyen elszámoltatós stílusod van.
Aki ilyen kérdéseket feszeget randizás közben, azzal nagyon nincs rendben valami. Biztos, hogy ott lenne vége az ismerkedésnek.
Na jó, most már én is pontozok.
Ez az undorító mocskolódás, amit a #129-ben csináltál, visszataszító.
De azért még megpróbálom magyarázni:
tudod, ha valakivel randizni kezdesz, az annak a jele, hogy a továbbiakban VELE képzeled el az életed.
Ennek az is része, hogy ISMERITEK egymást.
Tehát - MÉG AZ ELEJÉN - TÁJÉKOZTATOD őt az ÖSSZES olyan dologról, amiben te JELENTŐSEN ELTÉRSZ az átlagtól.
A napi dugás ismerkedés közben az jelentős eltérés!
Ilyen jelentős eltérés még a komolyabb betegség, büntetett előélet, stb. stb.
EZ NEM AZT JELENTI, HOGY A MÁSIK BELESZÓL AZ ÉLTEDBE!
Nem tilthatja meg neked - egyelőre - hogy fűvel, fával dugjál.
CSAK TÁJÉKOZTATNOD KELL!
DE AZT ERKÖLCSI KÖTELESSÉGED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!