Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/212 anonim ***** válasza:
26%

"ha szerinted a szex kapcsolat erkölcstelen"

Ez szerintem nem így van, és nem is ezt mondtam.

Tényleg ennyi funkcionális analfabéta jár erre?

Az az erkölcstelen, ha a létező kapcsolatod eltitkolod a jövendő kapcsolatod elől.

"akkor te meg légy szíves szólj a lánynak az első randin hogy mivel randiztok te vele képzeled el a jövődet."

Miért, te hogyan mész a randira?

Főleg, ha KOMOLY kapcsolatot keresel?

Nem értem.

Nyilván nem mindig jön össze, de neked mit jelent a KOMOLY kapcsolat?

2021. jún. 13. 20:18
 152/212 anonim ***** válasza:
94%

Tök mindegy hogy érted, a lényeg ugyanaz, a mondandomat ugyanúgy fenttartom hogy akkor neked is ugyanúgy kozolnod kellene.

Nem úgy megyek randira hogy ő lesz a férjem. Úgy megyek randira hogy szimpatikus, majd meglatjuk mi lesz. Ha már együtt járunk akkor mondhatom azt hogy vele képzelem a jövőm.

Hogy mondhatja azt bárki is egy épp csak megismert emberről hogy vele képzeli a jövőjét? Ne mondd nekem hogy ez nem abszurd. Volt már neked kapcsolatod?

2021. jún. 13. 20:38
 153/212 anonim ***** válasza:
15%

Álljunk meg egy pillanatra.

Úgy látom, hogy itt fogalmi problémák vannak.

Áruld el légy szíves, hogy neked miben különbözik egy leendő komoly kapcsolat egy komolytalantól?

Tehát hogyan fogod kezelni azt az embert, akitől komoly kapcsolatot vársz? Mit csinálsz vele, mit mondasz neki, mit engedsz meg neki? Mit árulsz el neki magadról?

És ugyanez egy komolytalan kapcsolatban hogyan néz ki?

2021. jún. 13. 20:52
 154/212 anonim ***** válasza:
52%
#144 Nem én írtam erkölcsről. A szexkapcsolattal sincs semmi bajom. De egy randinak arról kéne szólnia, hogy LEHET, hogy ő lesz a házastársad később. Nem kell esküvőt szervezni, mert csak LEHET. Amúgy a másik kommentelő kérdésére azóta se válaszoltatok. Amikor már egy pár vagytok, bevallanátok, hogy a randizás alatt szexeltetek mással?
2021. jún. 13. 21:04
 155/212 anonim ***** válasza:
100%

#153 amikor randira megyek akkor nem várok semmit mert lehet hogy egy randi lesz és kész, lehet hogy egy kedves ismerős vagy barát lesz belőle. Lehet hogy lesz még pár randink és kész. Vagy lehet hogy osszejovunk.

De még igazából mikor már együtt vagyunk se tudom azt kijelenteni rögtön hogy ő lesz a férjem. Azt tudom csak mondani olyankor hogy jó vele lenni. De az ami rövid távon működik nem biztos hogy hosszú távon is.

Ha megerik bennünk közösen az a gondolat hogy osszekoltozzunk és már van olyan a viszonyunk hogy beszélgetünk a közös jövőről akkor tudom ezt kijelenteni.

Persze az se kizart hogy az lesz az igazi akivel holnap randizol. De azért sokkal több a befucsolt randi és kapcsolat mint az örök szerelem. Abból max egy lesz az életedben.

2021. jún. 13. 21:15
 156/212 anonim ***** válasza:
100%
#155 Ennek minden sora igaz. Szerintem ezt nem is nagyon gondolja másképp senki.
2021. jún. 13. 21:28
 157/212 anonim ***** válasza:

Én màr válaszoltam.

Fel sem merülhet ez a kérdés. Legalábbis már mondtam, aki ilyen típus, hogy vallat, azzal össze sem jövök.

Én pedig nem hozom szóba, mert nem tartozik rá, és nincs is indok, amiért felhozzam, hisz akkor mèg nem voltunk együtt.

2021. jún. 13. 21:35
 158/212 anonim ***** válasza:
69%
#157. De ez akármire ráhúzható és oda-vissza működik. Ha szigorúan vesszük amit mondassz és mindkét fél él a hallgatás lehetőségével,akkor azt kapjuk, hogy még egymás nevét sem tudjátok...hiszen még randi előtt kaptátok. De a "mivel foglalkozol/hol laksz/dolgozol/van-e kutyád/gyereked/kocsid/házad" stb kérdések sincsenek megválaszolva, mert vájkálás ugye. De akkor nincs ismerkedés.
2021. jún. 13. 22:35
 159/212 anonim ***** válasza:
5%

"hogy ő lesz a férjem"

De ki beszélt erről?

Most egy komoly kapcsolatról van szó. Abban az a minimum, hogy senki mással nem kavarsz!

Már akkor sem, amikor a komoly kapcsolatra készülsz!

Ennyire nehéz ezt felfogni?

Ha pedig napokra sem tudod szüneteltetni a dugást, akkor vagy baknyúl vagy, vagy nimfomán.

2021. jún. 13. 23:44
 160/212 anonim ***** válasza:
91%

“Komoly kapcsolatra készülsz”

Neked ez a mániád?

Nem, nem mindenki készül. Legfeljebb a lehetőségét adja meg, és ebbe simán belefér a mással kavarás.

2021. jún. 14. 06:11
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!