Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
 161/212 anonim ***** válasza:
94%

Hát te jössz mindig azzal hogy a jövőt tervezed, akkor abban benne van hogy ő lesz a férjem. Direkt kiforgatsz mindent mert már nem tudsz rendesen érvelni.

Nekem a "komoly kapcsolatra készülés" nem számít együtt létnek. Az nem együttlét mikor elmegyunk kávézni aztán moziba de még egymás kezét se fogtuk meg.

Onnantól kezdve hogy megengedem hogy megcsokoljon az azt jelenti hogy akarok tőle valamit és aztán nincs más. Ilyen rohadt egyszerű. Mit nem lehet ezen érteni?

Jó oké, én értem hogy sérti a kis egokadat úgyhogy innentől kezdve valószínűleg nincs is értelme a vitának mert mindjárt jössz azzal hogy kiragadsz egy dolgot és azt kiforgatod.

Mi leirtuk mi hogy gondoljuk fairnek, te is leirtad. Nem értünk egyet és nem is fogunk. Pá.

2021. jún. 14. 06:16
 162/212 anonim ***** válasza:
29%

Tényleg semmi értelme, mert gyakorlatilag ők folyamatosan támadják a tőlük eltérő vèleményűeket, mert ennyire énközpontúak, hogy még egy vadidegen magánéletét is beszabályoznàk ès elszámoltatnàk már ismerkedés alatt, mi pedig kb védekezünk. Minek is?

Vagy ennyire ostobák, vagy nem akarják felérni ésszel, hogy nem minden róluk szól.

2021. jún. 14. 07:00
 163/212 anonim ***** válasza:
69%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Szavaztattam egyet nektek biztos ami biztos.

Senki nem kér számon titeket. Sarkallatos kérdéseket próbálnak veletek megbeszélni ismerkedés során, hogy tudják (ahogy ti is), hogy össze illetek-e hosszútávon. Elszámoltatásnak talán azért érzitek, mert tudjátok nagyon jól, hogy nem kelti komoly szándék benyomását amit a felvázolt szituációban tesztek. Tudjátok nagyon jól, hogy ilyen esetben egy olyan embernek akinek ez nem fér bele, nem feleltek meg. Ezen nincs mit ragozni, pláne nem hőbörögni. Ha elhangzik az ominózus kérdés, nyugodtan lehet azt mondani, hogy jelenleg szexkapcsolatban vagy, ami ha kizáró tényező, akkor ez van, itt a vége, fuss el véle. Ha nektek nem fér bele? Arra meg lehet azt mondani, hogy nektek meg a keresztkérdések nem férnek bele és elköszönni. Minősítgetést ki a franc kért? Az ismerkedés arra van, hogy kiderüljön összeilletek-e vagy sem, a randi meg hogy a romantikusabb oldala is megy-e a dolognak vagy tök közömbös a másik olyan téren. Mi ebben a felháborító könyörgöm?

2021. jún. 15. 01:42
 164/212 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudod feladni, igaz? Akkor sem tudsz változtatni a velemenyünkön ha népszavazást inditasz. És akkor sem lesz erkölcstelen. De az hogy kiirsz egy új kérdést eléggé szánalmas. Amúgy mit szoktál csinálni szabadidodben? 😂
2021. jún. 15. 05:44
 165/212 anonim ***** válasza:
7%

Na és akkor mi van, ha páran azt mondtàk, hogy nekik nem fér bele?

Ezt eddig is tudtuk. És?

Nyugodtan próbálgathatod még letolni a torkunkon, hogy ez nem normális, gáz, ciki, stb.

Attól még nem lesz az.

2021. jún. 15. 06:30
 166/212 anonim ***** válasza:
69%
Nem s kérdező vagyok és nem próbálok letolni a torkotokon semmit. Azt magyarázom csak, hogy jobb az elején tisztázni a fontos dolgokat. Nektek az, hogy senki ne pofázzon bele, másnak meg az a fontos, hogy ne legyen mibe. Ha összeférhetetlenség van, az meg jobb, ha előbb derül ki, mint utóbb. Ha másban nem, ebben talán egyetérthetünk nem?
2021. jún. 15. 14:51
 167/212 anonim ***** válasza:
166, Az ismerkedések éppen nem az őszinteségről szoktak szólni. Ha szex kapcsolatban vagy, de valójában komolyat keresel, akkor nem áll érdekedben ezt bevallani és jobban is csinálod, ha nem teszed, mert 0ához közelire redukálod az esélyeid.
2021. jún. 15. 14:57
 168/212 anonim ***** válasza:
20%

Tehát nem elég, hogy félredugnak, még csalnak is, hogy ez ne derüljön ki.

És ők keresnek komoly kapcsolatot.

Hát, gratulálok!

2021. jún. 15. 14:59
 169/212 anonim ***** válasza:
92%
168, Ez nem akkora bűn mint amekkorának beállítjátok. Igazatok van abban, hogy nem ez a teljesen korrekt megoldás, de életszerűtlen minden alakuló randi előtt dobni az aktuális dugó pajtit. Ha dobná ezt a másikat, amikor komolyra fordul, márpedig a legtöbb ember azért igen, akkor ez legyen a legnagyobb a bűn amit elkövetett élete során. :)
2021. jún. 15. 15:06
 170/212 anonim ***** válasza:
7%

Mint már háromszor mondtam: NEM KELL DOBNI!

Fel kell függeszteni arra az időre!

EZ SEM MEGY?

2021. jún. 15. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!