Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy rengeteg természetes és okos nőnek, azért nincs önbizalma az ismerkedéshez, mert ezt a rengeteg agyon műtött műanyag buta libát agyon magasztalják a neten?
Egy természetes és okos nőnek van önbizalma. Egy természetes és okos nő nem másokhoz, legfőképp nem ismeretlen, neten lévő emberekhez hasonlítgatja magát.
Azért az nice, hogy eddig a férfiak voltak mindenért okolva, de már páran a nőkre is rátoltok mindent.
4: szerintem kb. az 1992 után született emberekkel b*szott ki elég rendesen ez a Facebook kamuvilág, ask.fm meg a hasonló beteg dolgok
Persze volt régen MSN, myvip, iWiW, de az valahogy más volt
Lehet, hogy akik most születnek azoknak könnyebb dolga van, mint nekünk
Én 1997-ben születtem, elég komoly vízválasztó volt a kamaszkorunkban, egyik évben még beszélgettünk az udvaron, másik évben már mindenki a telefonját nyomkodta az osztályteremben
8:
De csak amíg meg nem házasodik és nem ugrál körülötte 2-3 gyerek :D utána visszasírja a jó kis csendes napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!