Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem gondoljátok, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondoljátok, hogy rengeteg természetes és okos nőnek, azért nincs önbizalma az ismerkedéshez, mert ezt a rengeteg agyon műtött műanyag buta libát agyon magasztalják a neten?

Figyelt kérdés
Szerintem jól fel van borulva minden manapság ismerkedés terén....

2020. nov. 27. 14:39
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyen kérdéseknél derül ki igazán, hogy a sok szidott incel mellett, van pont ugyanannyi és ugyanolyan szintű nő is az oldalon...

"Pedig elhiheted, hogy csak ilyenek vannak. Egyébként te például honnan tudod a haverjaidról, hogy melyiknek milyen a személyisége?"

Szóval, férfiből csak drogos/alkoholista van, de azért megy a kiakadás, ha egy férfi ugyanilyen általánosítást ír, pl. hogy a nők a pénzre mennek.

Hát, a való életben NEM csak drogos/alkesz emberek vannak és NEM minden nő megy a pénzre.

Amúgy sokan onnét tudják, hogy milyen a haverjuk személyisége, mert nem full fogyatékosok.

"Ilyen férfiak vannak körülöttem. Ütni-verni akarják a nőt, részegesek, amelyik nem ilyen, annak mentális problémái vannak és székeket meg mikrosütőt ver szét. A külvilag és a haverok Mr.Úriembernek ismerik ezeket. Csak éppen otthon nem tudnak viselkedni. Melyikkel kellene összejönnöm szerinted?"

NEM, nem csak ilyen férfiak vannak körülötted, hanem csak ezekre figyelsz.

És NEM, amíg a saját mentális problémáid nem tetted rendbe, inkább senkivel se gyere össze.

2020. nov. 28. 13:17
 42/46 anonim ***** válasza:
Milyen mentális problémáimról beszélsz te? Az mióta mentális probléma, hogy nyitva tartom a szemem? 😆 Lehet, hogy a normálisakat azért nem látom, mert inkább a négy fal között maradnak.
2020. nov. 28. 13:19
 43/46 anonim ***** válasza:

"Amúgy sokan onnét tudják, hogy milyen a haverjuk személyisége, mert nem full fogyatékosok."

Látom, te még nem találkoztál "színészekkel".

2020. nov. 28. 13:22
 44/46 anonim ***** válasza:

"Milyen mentális problémáimról beszélsz te? Az mióta mentális probléma, hogy nyitva tartom a szemem? 😆 Lehet, hogy a normálisakat azért nem látom, mert inkább a négy fal között maradnak."

Nem, te nem tartod nyitva a szemed. Ha így lenne, akkor nem ilyen ovis szinte általánosításokkal dobálóznál, amikből ráadásul még a sértettséged és frusztrációd is árad. Veled ellentétben, több millió nő simán talál normális férfit. Pont úgy, hogy több millió normális férfi is talál normális nőt. Érthető okokból, a normális férfiak nem téged találnak meg. Elárulom: Amíg ilyen vagy, nem is fognak.

"Látom, te még nem találkoztál "színészekkel"."

De. Volt olyan, aki fel is akart jelenteni, mert megvertem. Kb. 1 hónapon belül kibukott, hogy milyen.

Szerintem a színészkedést nem rajtunk, férfiakon kéne számonkérned, hogy mi nem látjuk, amíg több nő megy bele bántalmazó kapcsolatba.

2020. nov. 28. 13:25
 45/46 anonim ***** válasza:
#44 Hát akkor írd meg neked privátban akár, hogy mi a problémád velem. És esküszöm megfogadom minden tanácsod. Mindezen kívül még neked is csak azt tudom javasolni, amit karpeta felhasználónak, hogy beszámolok neked a körülöttem folyó eseményekről.
2020. nov. 28. 13:29
 46/46 anonim ***** válasza:
*nekem
2020. nov. 28. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!