Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy rengeteg természetes és okos nőnek, azért nincs önbizalma az ismerkedéshez, mert ezt a rengeteg agyon műtött műanyag buta libát agyon magasztalják a neten?
#27 Még pont eszembe jutott. Itt van például a szomszédom. Ő szingli és az anyjával él. Mindig leseget át az udvarba. Átdobálta a szemetet is. Megkérdeztem tőle, hogy ezt most hogy képzeli? Erre odaszól az anyjának hangosan, hogy most átjön és jól megver engem, amiért meg mertem nyikkani.
Ilyen férfiak vannak körülöttem. Ütni-verni akarják a nőt, részegesek, amelyik nem ilyen, annak mentális problémái vannak és székeket meg mikrosütőt ver szét. A külvilag és a haverok Mr.Úriembernek ismerik ezeket. Csak éppen otthon nem tudnak viselkedni. Melyikkel kellene összejönnöm szerinted? Akinek ha elborul az agya, akkor több százezres kárt csinál otthon minden héten, vagy amelyik engem verne szét ha neki nem tetszik valami? Mert a kulturált viselkedés felénk luxus. ÉS!!!! Nem cigányokról beszélek. Magyar, fehér bőrű emberekről, sokan diplomásak is.
#30 és ki mondta, hogy csak a haveri körödből ismerkedj?
Jah, hogy én nem vagyok nő és nem csak a finnyás, eltartott kisujj megy: "én csak ismerősk által ismerkedek bárkivel is" - így persze, hogy csak az jut, ami.
14
A nők többsége is a magas sportos jóképü stb. férfiakra bukik.
#33 kb. bárhol, mindenhol. Hacsak nem Cegléd/Nagykőrös környéki vagy, akkor Bp. sincs messze. Viszont akkor meg Kecskemét van közel. De azt sem gondolom, hogy saját településeden csak az ismerőseid és szomszédaid vannak. Ha meg mégis, mert kisfalu, akkor ott a szomszéd falu/kisváros.
Az internetet meg sem említettem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!