Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nettó magyar átlagkereset 200k körül van, akkor sok nő miért veszi annyira természetesnek, hogy a pasinak legyen egy prémium autója?
Figyelt kérdés
Nettó 500 fölött - amiből 4-6 éven keresztül nagyjából már össze lehet spórolni egy +10 milkás BMW-re/Mercire - szinte csak a senior programozók, több nyelven beszélő közgazdászok/középvezetők meg vállalkozók keresnek. És akkor még nem is beszéltünk a 2-3 évig kapott nevetséges pályakezdő fizetésről, miközben egy normális szakot jó esetben 23 évesen végez el az illető. Azért írtam 4-6 év spórolást, mert gondolom nem 35 évesen akarja valaki bepótolni a huszonéves csajozós korszakát, amikor már csak a lélek tartja egyben a haját és esetleg a sok kínlódás miatt addigra már félig impotens. Ja és akkor még nincs is saját kecód, ami a kocsid árának 2-3-szorosa. Vagy kamu ez az egész magyar átlagfizetéses duma és valójában a legtöbb magyar pasi rohadt sokat keres?2018. ápr. 20. 14:16
1/23 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy ezt nem unod, bameg...
2/23 anonim válasza:
Hol van az átlag kereset nettóban 200 ezer? Ember, hol élsz te?
A nettó átlagkereset kb 120-150 ezer körül van!
Az egész kérdés és szöveg maga rinya és kamu!
Nem a pénzes k..rvák után kéne futkosni.
3/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez nevetséges. Legjobb haveromnak egy szakadt Suzuki Swift van a birtokában már évek óta, de 2 havonta cseréli a nőit :D
4/23 A kérdező kommentje:
#2: "Nettó keresetre átszámítva ez azt jelenti, hogy egy átlagos magyar 201 500 forintot vihetett haza havonta"
2018. ápr. 20. 14:31
5/23 A kérdező kommentje:
#3: Legjobb haverod valószínűleg egy +180 magas, sportos, nagydumás szépfiú, +17 centis pénisszel.
2018. ápr. 20. 14:32
6/23 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok, műszakvezető, nettó 500 000 forintos keresettel, ami még csak az alap, általában összejön 600-650 rugó is egy hónapban a különböző prémiumokkal, bónuszokkal együtt. Van egy 5 éves Volvo-m, marha drága volt, valamint számítasaim szerint fél év múlva elég pénzem lesz egy lakásra. Hiába van pénzem, de barátnőm nincs, tehát senkise fogja erre, mert unalmas és szánalmas.
7/23 A kérdező kommentje:
Szóval ne az ilyen emberek legyenek a mércék, mert egy Joe Manganiello külsővel asztalos segédmunkásként is haza tudnám vinni a legtutibb egyetemista érzéki lányokat a szakadt zöld Swift-emmel.
2018. ápr. 20. 14:33
8/23 anonim válasza:
A magadfajta egysejtűek miatt tart itt az ország, ahol tart, és hogy a kereskedelmi csatornákon pl. olyan sz..rok mennek, mint manapság.
És te nettó 200 kp-t keresel?
Szerinted, te nagyon okos, hogy jön ki az átlag? Segítek: a legszegényebbtől a leggazdagabbak fizetése mind benne van és így jön ki az irreális átlag fizetés.
Na, ma is remélem tanultál valamit.
9/23 anonim válasza:
És...anyádnak mi jött be? Nagy farok, vagy apád menő autója?
10/23 anonim válasza:
"Joe Manganiello külsővel" bmeg most esett le, hogy ezt a nevet már olvastam itt pár hónapja. Azóta is ezen hisztizel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!