Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell valakinek elittárs prémium előfizetés 2018 júliusáig?
Szóval megszívtam velük, mert nem olvastam el az ászf-et és a visszamondási idő letelt így meghosszabbították a tagságomat (ami szerintem elég genyaság mert küldhettek volna egy e-mailt, hogy tagsága automatikus meghosszabbításra kerül, amennyiben nem szeretné küldjön egy levelet az xy címre)
Maga az oldal nem rossz, nem csak diplomások vannak fenn, nem csak sznobok, azt vettem észre hogy itt az emberek szívesebben írnak-beszélgetnek mielőtt rátérnek a találkozzunk részre, ami nekem tök pozitív. Aki bőven és értelmesen kitölti az adatlapját (és persze érdekes számodra) arra érdemes időt szakítani. Alakult is ki ebből pár jó barátság, de ugye a vonzalom részemről nem volt meg, én pedig nem csak barátokat jó beszélgetőtársat kerestem. (Úgy néz ki én 4everalone vagyok, csak macskás helyett könyves néni leszek) Ott is hagynám csak nem buknék rajta ennyit. Szóval ha valakivel meg tudnék egyezni viheti 8940 helyett mondjuk 5000ért, egyéni ajánlatokkal (pl süti, koncertjegy, jó könyv etc) is nyugodtan zargathattok.
ui.:ha kéred, és megkapod mindenképp írj nekik hogy nem akarsz plusz tagságot se semmi mást, lehetőleg ezt a kört még az elején fusd le, az emberek akik felregisztráltak 65%ban jó fejek, de az ügyfélszolgálat nem érted van.
Hát sajnálom, hogy így jártál. Tanácsként tudom mondani, hogy az ilyesmit sose éri meg, ez nem kevés pénz. Én is most töröltem fél év után egy társkeresőről, és épp azon gondolkodtam, milyen jó, hogy nem fizettem érte.
Pénzt nem szeretnék adni, de van néhány bakelit lemez, amit nem hallgatok, azokat tudom felajánlani. Tudom, nincs sok esély, de legalább megpróbáltam. :D
Minek utaljak a koromra? De ha neked segít hogy ha Petőfi volnék két évem lenne az eltűnésemig akkor oké...
A lemez nem hangzik rosszul, de mivel nincs lejátszóm utána lesek mit kezdhetnék vele.
Könyv mindig jöhet. A macskák közül csak egy tudta szívembe lopni magát, amúgy nem rajongok értük így kedves négylábúd örömére nem is fogadnám el :)
Én nem találkoztam trollokkal. Butákkal, meg hamar ágyba dőlni vágyókkal igen, de mondom ez volt a kevesebb.
A 65 % is azért annyi, mert a maradék nem ír magáról semmit ki, én meg nem írtam vissza azoknak akik csak köszöntek, és mellette kb semmi sem volt a profiljukon.
Viszont tényleg voltak jó beszélgetések, van is akivel még mindig tartom a kapcsolatot csak mondom én nem barátság miatt regisztráltam eredetileg.
Elő meg ugye itt elő kell fizetni ha akarsz társalogni, mert anélkül kb semmit nem tudsz csinálni a legtöbb társkeresővel ellentétben (se írni, se üzenetet olvasni) Az előző fél évet én nem is bánom, megérte érte, de nem akarok még egy felet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!