Spotify-on tényleg valóban bármikor le lehet mondani a prémium előfizetést? Kinek mi a tapasztalata?
Mivel elve csak egy hónapig akarom előfizetni és az első 4 hét ingyenes, így valójában nem is fizetek semmit, de nem kér + összeget, amiért lemondom vagy ilyenek?
Nem akarom azt, hogy a nyakamba sózzon egy kisebb vagyont, meg semmijen vagyont szóval...
Előre is köszönöm!
Nem értem a kérdést.
A 30 napos próbaidő után kell fizetni a szolgáltatásért. A lemondásért nem kell fizetni. A netflix-et -nekem- bonyolultabb volt lemondani, mint a spotify-t.
Te a telefonos, kábeltévés hűségidőre asszociáltál? Itt nincs hűségidő.
Azt tudom h az első hónap ingyenes, de mivel már az elején kéri a bankszámlát neked kell utalni vagy magától leveszi majd a pénzt a számláról? Ez az a rész nem tetszik, mert úgy írja h próbáld ki a 12 hónapos prémiumot, de nem értem miért így reklámozzák ha bármikor le lehet mondani.
Nem, semmijen hűségidőre nem céloztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!