Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nettó magyar átlagkereset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nettó magyar átlagkereset 200k körül van, akkor sok nő miért veszi annyira természetesnek, hogy a pasinak legyen egy prémium autója?

Figyelt kérdés
Nettó 500 fölött - amiből 4-6 éven keresztül nagyjából már össze lehet spórolni egy +10 milkás BMW-re/Mercire - szinte csak a senior programozók, több nyelven beszélő közgazdászok/középvezetők meg vállalkozók keresnek. És akkor még nem is beszéltünk a 2-3 évig kapott nevetséges pályakezdő fizetésről, miközben egy normális szakot jó esetben 23 évesen végez el az illető. Azért írtam 4-6 év spórolást, mert gondolom nem 35 évesen akarja valaki bepótolni a huszonéves csajozós korszakát, amikor már csak a lélek tartja egyben a haját és esetleg a sok kínlódás miatt addigra már félig impotens. Ja és akkor még nincs is saját kecód, ami a kocsid árának 2-3-szorosa. Vagy kamu ez az egész magyar átlagfizetéses duma és valójában a legtöbb magyar pasi rohadt sokat keres?

2018. ápr. 20. 14:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%

#3-as az lehet.

Csak megnézném milyen női vannak voltak.

Ezek a farmer pólós,egyszerű nők nem tételek,azt bárki felszedhet.

2018. ápr. 20. 14:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó nőket akarsz, add meg a jó külsőt, ez így fair.
2018. ápr. 20. 14:45
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Sosem volt prémium autóm, legfeljebb olyan, ami mondjuk 15 évvel korábban volt más tulajdonában alsó-prémium kategória. Mégis mindig csinos barátnőim voltak, nem az autón múlik a dolog...
2018. ápr. 20. 14:49
 14/23 anonim ***** válasza:
2%

A csinos mondjuk relatív.

De én még nem láttam szexi nőt akinek ne imponálna egy prémium kocsi,az igazi szexi nőkre gondolok akik edzenek és megfelelően étkeznek,tehát feszesek.

2018. ápr. 20. 14:52
 15/23 anonim ***** válasza:
57%

Veszel használtan amit tudsz és a gyártási intervallum végét adod meg a vásárlás időpontjaként, egy-két sztorit elsütsz, miért szereted ezt a kocsit (azért van meg 10 éve). Ja, hogy miért van benn 400k km? Természetesen ezzel utazgatni nyaralni ;). Nem vagy a szavak embere? Bérelsz 20k ért újat egy napra, meg húzod a csajt és valami mondvacsinált indokkal lekoptatod vagy csak el tűnsz. Ennyire bonyolult? :D

31/f

2018. ápr. 20. 14:52
 16/23 A kérdező kommentje:

#14: Az ilyen csajokra gondolsz? (feltételezem, hogy igen)

[link]

[link]

[link]

2018. ápr. 20. 14:59
 17/23 anonim ***** válasza:
2%
Így van,nekem innen kezdődik a nők fogalma a többi csak kezdeményezés.
2018. ápr. 20. 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:
61%
Ahelyett, hogy itt sírsz, miért nem keresel egy jobb munkát?
2018. ápr. 20. 15:29
 19/23 Lazy Lover ***** válasza:
0%
azt én se értem... na meg saját ház vagy albérlet az alap bezzeg ő anyucival lakik még 30 évesen is röhely!!!
2018. ápr. 20. 15:43
 20/23 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó mi vagyunk a férfiak,nekünk kell többet kitenni az asztalra ha tetszik neked ha nem.

Ez az őskorban is így volt,ezen nem kellene fent akadni.

2018. ápr. 20. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!