Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
 201/212 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudsz olvasni b+? Én mondtam, hogy nekem nem volt soha szexkapcsolatom. De randizás alatt, sem máskor. Semmikor.
2021. jún. 17. 16:08
 202/212 anonim ***** válasza:
Sem*
2021. jún. 17. 16:10
 203/212 anonim ***** válasza:
19%

De itt most az volt a kérdés, hogy mi a véleményed róla, csinálnád-e.

Alapvetően egy komoly kapcsolat elején aki nem kérdezi meg, az is teljesen egyértelműen úgy gondolja, hogy ezek NEM elfogadhatóak, nem férnek össze a kapcsolatnak még az ismerkedés részével SEM.

Te is így gondolod, ugye?

2021. jún. 17. 16:11
 204/212 anonim ***** válasza:
79%

Nem gondolom így. Én nem csinálnám, de azért nem, mert egyáltalán nem vágyom szexkapcsolatra alapból.

De nem ítélem el azt, aki csinálja. Elég ha akkor szakítja meg a kapcsolatot aa szexpartnérvel, amikor már a randipartnerrel vannak érzelmek, és mondjuk túl vannak 2-4 jól sikerült randin, egyértelmű a folytatás.

2021. jún. 17. 16:17
 205/212 anonim ***** válasza:
6%

Ez volt az utolsó kommentem.

Én vagyok a 3,4, és utoljára a 194-es.

Az idióta kérdéseidet válaszra sem méltatom, mivel fegyvertelen emberrel nem hadakozom.

Még mindig javaslom, kezeltesd magad. Ez egy jó tanács.

Na sziasztok!

2021. jún. 18. 09:14
 206/212 anonim ***** válasza:
19%

Ja, hogy neked a kapcsolat egy küzdelem, ahol az erősebb, ravaszabb és becstelenebb ember győz a másik felett, és aztán jól kihasználja?

Értem.

Ha jól meggondolom, ezután mindig meg fogok mindenkit kérdezni, akivel összekerülök, hogy ezt hogy gondolja.

Elég ciki lenne egy hozzád hasonló emberhez kötni az életem.

2021. jún. 18. 09:29
 207/212 anonim ***** válasza:
94%

Fhuu ez az emberke nagyon nem akarja elengedni a témát.

Figyelj értjük, te így gondolod.

Mi viszont úgy gondoljuk a randi még nem kapcsolat és se elszamolassal se huseggel nem tartozunk annak akivel még nem vagyunk együtt és lehet hogy nem is leszünk.

És nem, ettől nem vagyunk erkölcstelenek, csak te gondolod azt. De a mi ertekrendunk szerint ez nem az.

Kész. Pont. Mit nem lehet ezen érteni? Vagy miért nem tudod megemeszteni? 200 kommenten keresztül hadakozol. Mitől vagy ilyen frusztrált?

2021. jún. 18. 16:34
 208/212 anonim ***** válasza:
32%

Azért, mert ha egy találkozón egy ilyen ember jön velem szembe, akkor én jóhiszeműen úgy gondolom, hogy nem fog félredugni, ha éppen komoly kapcsolatot keres, amit ki is hangsúlyozott.

Ha nem ilyen, az becsapás.

Egyébként elhiszem, hogy most itt éppen összegyűlt pár ilyen ember, de a valóságban ez ritka.

Az sokkal gyakoribb, hogy ha csak ránéz az ember egy ellenkező neműre az ismerkedés alatt, akkor már áll a bál.

2021. jún. 18. 18:54
 209/212 anonim ***** válasza:
#208 Elég nyilvánvaló az utolsó mondatod, de Petőfi óta tudjuk, hogy az interneten minden hazugság is igaz.
2021. jún. 18. 23:08
 210/212 anonim ***** válasza:
42%

Az sokkal gyakoribb, hogy ha csak ránéz az ember egy ellenkező neműre az ismerkedés alatt, akkor már áll a bál.

Hát ha te ezt tartod normálisnak vagy normálisabbnak akkor gratulálok. Nincs több kérdésem. Reménytelen vagy.

2021. jún. 19. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!