Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok miért gondoljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért gondoljátok, hogy incel vagyok? 30F

Figyelt kérdés

Miért kell rögtön leszólni azt aki a szüleivel lakik? Ha leírom a véleményemet mindig azt kapom hogy "incel vagyok" pedig nem.. SZERETEM A NŐKET, csak nehéz az élet helyzetem..

ilyen vagy ehhez hasonló elutasítást kapok.

- Szánalmas hogy otthon laksz, keresel 200 ezret és nincs semmid.

- Az ilyen akinek nulla penze van szanalmas!

- Egyedülálló szülőként 150ből meg tudok élni, neked miért nem megy?

- Mindenki olyan elvarasokat támaszt a másik nemmel szemben amilyet akar.

Megértem, hogy egy minimalis anyagi elváras rendben van. Viszont mi van, ha tényleg mindent megteszek hogy jobb legyen és még az is kevés? Otthon vagyok de nem tudok félre tenni mert(...) külön költözni szint nem tudok mert(...) Ha a (mert...) meg van magyarázva akkor valahol megértik, mert nem az én hibám.. ám a tényen nem változtat így is el vagyok utasítva túl körülményes lennék a kapcsolatra. amit tényleg megértek. de mit csináljak?

- dolgozzak többet? NEM TUDOK ÍGY IS ALIG ALSZOK VALAMIT

- tanuljak? KÉPZEM MAGAM

- Kamuzzak? MEGOLDAS PAR ALKALOMRA, DE NEM PARKAOLCSOLATRA

- kurvázzak? NEKEM PAR KAPCS KELL

Szóval ti csajok sem vagytok sokkal különbek mint a sok bunkó pénzes fa**, és én sem leszek mert az leszek.

2021. febr. 6. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Én pl. nagyon megértő és rendes nő vagyok. Olyan férfivel jöttem össze, akinek se autója, se saját lakása nem volt. Egyszerűen szerettük/szeretjük egymást. Azóta egymást segítve nagyjából anyagilag is rendben vagyunk. De sok csóró embert ismerek még, akinek van társa. Próbálj olyan nőkkel ismerkedni, akik reálisan gondolkodnek.
2021. febr. 6. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is pasi vagyok. Hasonló helyzettel szembesültem, de rájöttem, hogy hol rontottam el. Rossz körben kerestem. Az egyetemen, most meg a munkában sok olyan nő van, akik a szüleiktől aránytalanul sok mindent kaptak, így nem értik, ha másnak valamiért nincs akkora vagyona. Tipikus újgazdag mentalitás. Nem itt kell keresni, nem ebben a csoportban. Vannak teljesen normális nők is, csak én sokáig csak olyan körökben mozogtam, ahol nem találkoztam velük. Az utóbbi időben azonban egyre többen emberszámba vesznek.
2021. febr. 6. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Miert vagy incel?

...es utana egy oldalba leirod hogy miert vagy az :)

2021. febr. 6. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem baj van a szövegértelmezéseddel, max a vége félreértelmezhető :)
2021. febr. 6. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Itt a gyiken mindenki az élet császára, nem tudtad?
2021. febr. 6. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenki olyan elvarasokat támaszt a másik nemmel szemben amilyet akar"

Ezzel mi a gond?

Te se jönnél össze 100kg.s csajjal

"mi van, ha tényleg mindent megteszek hogy jobb legyen és még az is kevés?

Attol, hogy mindent megteszel, meg nem lesz jobb az eredmény.... Csak az eredmény számít.

2021. febr. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!