Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Leírnátok nekem annak a férfinak a tulajdonságait (belső és külső), akiről azt gondoljátok hogy jó párotok lenne, és azét, akibe eddig a legjobban szerelmesek voltatok?
1. a külsőt nem írnám le, mert egyáltalán nem ez határozza meg, hogy valaki jó párom lenne-e
ne hazudjon, szeressen, és ne csak szóban, hanem segítsen a közös életünkben
2. se nem szép, se nem különösebben tanult valaki volt, csak egy művészeti ágban jeleskedett. egy mocsok nőcsábász volt, aki örömét lelte benne, hogy bolondíthat. szerencsére elmúlt. kár lett volna meghalni érte/miatta, pedig még az is megfordult a fejemben
Külső tulajdonságaiban annyi a kikötésem, hogy vonzódjak hozzá, ennyi.:) Lehet magas, alacsony, vékony, mackós, csak fogjon meg benne valami.
A belső már más tészta...:) Legyen intelligens, hasonló legyen a világról alkotott képünk, a humorérzékünk, ne üvöltse le a fejem, ha menstruáció ideje alatt hisztisebb vagyok (sajnos nálam ez nagyon fontos, mert borzasztóan viselem, első nap iszonyat könnyen elbőgöm magam akármin...:)), ha hazaérek hullafáradtan a melóból, ne az legyen az első kérdése, hogy mi lesz a vacsi:), a zenei ízlésünkben legyen valamennyi átfedés, legyen őszinte hozzám, megbízhassak benne.
Azt hiszem ennyi.:)
Akibe eddig a legjobban szerelmes vagyok, az a jelenlegi barátom, akire ezek a belső tulajdonságok illenek, bár néha hihetetlenül makacs, és tud gyerekes dolgokat csinálni... (Kensz nekem szendvicset? Szedsz nekem levest? :D Egyedül kaja téren ilyen.)
Külsőre olyan magas mint én, sötét haja van, meghatározhatatlan színű szeme:D (egyszer szürke, egyszer kék, egyszer kékeszöld).:)
Nekem jelenleg van egy konkrét személy, de sajnos csak plátói.
Külső: 180-185 cm, rövid barna haj, gyönyörű kékeszöld szemek, vékony testalkat, van mikor lazább, van mikor komolyabb stílus.
Belső: kedves, édes, udvarias, megértő, nyugodt, türelmes, önzetlen. Imád sportolni, sok barátja van.
#3 vagyok:
*Belső: intelligens, okos, tanult srác.
külső:
normál magasság (180cm körül), normál testalkat, arányos, szép, kellemes látvány. nagy kék szemek, vastag száj, karakteres orr. dús, világos szemöldök, ami szépen keretezi az arcát. egy-két tetoválás, pc. ápolt, igényes megjelenés (értem ezalatt a ruhákat). egészséges.
belső:
intelligens, humoros, alapvetően jó kedélyű. türelmes, megértő. könnyen egymásra tudunk hangolódni. néha kicsit szeszélyes, de ez teszi különlegessé. szorgalmas, szeret dolgozni. kreatív. lelkiismeretes, jó szívű, magára-környezetére-munkájára igényes, segítőkész. képes a feltétel nélküli elfogadásra, de vannak építő jellegű kritikái. családcentrikus, többé-kevésbé határozott jövőképpel rendelkezik. ő maga is határozott, de fogékony mások véleményére. nem fél tanulni, tapasztalni.
képes őszintén szeretni.
ő a barátom, nagyon szerencsésnek érzem magam mellette. az eddigi legjobb kapcsolatom,úgy gondolom,mindenben ideális.
Akibe a legszerelmesebb voltam (vagyok) eddig:
Egy hihetetlenül figyelmes, érző lelkű, megértő pasi. Okos, intelligens, jó humorú, nem idegbajos, minden helyzetben tud nyugodt maradni és jó döntéseket hozni. Emellett jól is néz ki. 190 centi magas, szélesvállú, izmos, gyönyörű keze van, karamellbarna szeme, és bugyitépkedő, mély hangja.
Azt mondjátok, ilyen nincs is? Pedig van, csak nem az én párom, sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!