Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a felszínes nők, akiknek jóval fontosabb a külső, mint a belső, azok többet csalódnak a párkapcsolatokban?
Figyelt kérdés
Ismerek olyan nőket, akiknek az a fontos milyen isten pasi, milyen helyes, milyen szexi ezt emelik ki olyan 80-20 a külső belső fontossági arányuk és mindig sírnak, hogy milyen barmok, megcsalják őket, csajoznak tovább stb. És vannak ismerőseim, akiknek meg nagyon minimálisan számít a külső és ezek a lányok boldog párkapcsolatban élnek meg házasok gyerekkel stb,2013. máj. 25. 11:20
1/9 anonim válasza:
Senki nem fogja bevallani, hogy itt vagyok, felszínes vagyok és igen ennél fogva csalódok sokkal többször mint értelmesebb nőtársaim :) Egyébként ha valaki csak a külsőre megy, szerintem annyira nem fogják meghatni a "csalódások".
2/9 anonim válasza:
A helyes férfiak sem mind csalfák, de általában igen, csalódni szoktak a felületesen választó nők.
4/9 A kérdező kommentje:
1-es
Nem, nyilván, azok a lány ismerőseim se vallják be, csak látom rajtuk
pl.: beszélgettem vele facebookon és ezt írta arról a pasiról, akivel ismerkedett, innen gondolom, hogy felszínes.
"pff
ah na mindegy
egy csalódás, megy tovább csajozni
pedig olyan szép
meg poénos
meg jó az illata
meg jól öltözik
szépek a fogaiiiiiii
ahhhhhhhh totál az esetem"
2013. máj. 25. 11:28
5/9 anonim válasza:
Ez baromság. Az ember akkor csalódik, ha nem találja meg a számításait az adott férfi oldalán és ez független attól, hogy a külsőt vagy a belsőt preferálja e valaki... Egyébként az általad említett típus simán csak lejjebb adta a mércét, nemigen válogatnak, mert örültek, hogy idejekorán találtak egy fickót, aki elveszi őket.
6/9 anonim válasza:
nem vagyok felszínes de mindig jó pasikat választottam legutóbbi is izmos és helyes volt és érdekes szerettek és sokáig voltam együtt velük egyik sem csalt meg.szóval te hülye vagy.
7/9 Költőnő? válasza:
az első válaszadóval értek 100%ig egyet. Még annyival kiegészíteném, h lehet, h nekik is vannak érzéseik és tudnak csalódni, de ha értelmesebbek lennének, tudnák, h a külső mellett legalább olyan fontos a belső. Ha nem fontosabb. Persze ha értelmesebbek lennének, nem pusztán a külső alapján választanának. Vagy nem tudom.
8/9 A kérdező kommentje:
6-os
Úgy szeretem, mikor állítja egy ember, hogy a párom nem csalt meg, ezt nem lehet tudni, a megcsalások nagy része soha nem derül ki. Rokon öreg néni a férje halála után tudta meg hogy férjének szeretője volt, úgy hogy egy idegen nő virágot vitt a sírhoz
2013. máj. 25. 13:27
9/9 anonim válasza:
Én is alapvetően a jó kiállású, magas, szép arcvonású férfiakhoz vonzódom. De ha egy tahaj, műveletlen bunkó állat, nincs közös témánk..stb akkor nem fog kelleni természetesen. Van olyan, hogy az intelligencia és a jó külső egybejátszik, csak nyilván nem mindenki válogathat annyira mint ahogy az ismerőseid sem, így lejjebb adnak az igényekből. Ugyanis alapvetően egy nő sem nyominger pasira vágyik, segítek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!