Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan lány van, akinek fontosabb a külső mint a belső?
A NŐKNEK igen is fontos a belső.
Az gerinc nélküli ribiknek a külső.
Azért legyünk tisztában a fogalmakkal
Ez nem így működik.
Ismerkedésnél, ha nem vagy vak, akkor a külsőt nézed először. Az fog meg első neki futásra.
Utána jön a belső.
És tény, hogy sokan nem adnak esélyt a belsőnek, ha a külső nem tetszik. De ez teljesen normális. Ha valaki nem tetszik külsőre, akkor nem vonzódsz hozzá, ez ösztön, erről senki sem tehet. Az előfordulhat, hogy miután már ismeri egymást két ember egy ideje és jól kijönnek, annak ellenére, hogy külsőre nem jönnek be egymásnak, szerelmesek lesznek. Ilyen van. De egy társkeresős ismerkedésnél ez nem szokott megtörténni.
#2 nem nőkről, hanem lányokról beszélt.
És fiatal korban még a legtöbb embernek a külső fontosabb. Idővel persze mindenkinek benő a feje lágya :)
"A NŐKNEK igen is fontos a belső."
Ezzel maximálisan egyet lehet érteni.Legyen bőrülés és faberakás.
Nekem nem! Nekem addig fontos a külső, hogy első látásra vonzzon, és a későbbiekben is tartsa meg ezt a formáját, de utána már a belsővel kiegészítve nézem az egész lényt... Tehát ha valaki nagyon tetszene külsőre, de belsőre nem, mert pl. egy paraszt, beképzelt, irigy stb., akkor számomra külsőleg is megcsúnyul, már nem tudok úgy nézni rá, hogy "hű de helyes *.*"...
De én szerencsére találtam olyan fiút, aki kívül-belül tökéletes nekem! ^^ Imádom!
külső 35 % belső 65 %-ban fontos kb. nekem.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!