Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok olyan lány van, akinek fontosabb a külső mint a belső?

Figyelt kérdés
Tehát olyan nők, akiknek 60% vagy többb a külső és 40% vagy kevesebb a belső fontossága
2013. máj. 31. 13:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
igeen:S a külsőt sokan nézik:)
2013. máj. 31. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A NŐKNEK igen is fontos a belső.

Az gerinc nélküli ribiknek a külső.

Azért legyünk tisztában a fogalmakkal

2013. máj. 31. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nincsenek tisztában a jó külső meghatározásával. Nem azt jelenti, hogy valaki 185 cm magas, kigyúrt, filmsztár arcú, és márkás cuccokba van bugyolálva. Viszont legyen ápolt, tiszta, igényes (ez olyan, mint a stílus, nem pénz kérdése...). Kövezzetek meg, de szerintem ez fontos!
2013. máj. 31. 13:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így működik.

Ismerkedésnél, ha nem vagy vak, akkor a külsőt nézed először. Az fog meg első neki futásra.

Utána jön a belső.

És tény, hogy sokan nem adnak esélyt a belsőnek, ha a külső nem tetszik. De ez teljesen normális. Ha valaki nem tetszik külsőre, akkor nem vonzódsz hozzá, ez ösztön, erről senki sem tehet. Az előfordulhat, hogy miután már ismeri egymást két ember egy ideje és jól kijönnek, annak ellenére, hogy külsőre nem jönnek be egymásnak, szerelmesek lesznek. Ilyen van. De egy társkeresős ismerkedésnél ez nem szokott megtörténni.

2013. máj. 31. 13:49
 5/15 anonim ***** válasza:

#2 nem nőkről, hanem lányokról beszélt.

És fiatal korban még a legtöbb embernek a külső fontosabb. Idővel persze mindenkinek benő a feje lágya :)

2013. máj. 31. 13:49
 6/15 anonim ***** válasza:
25%

"A NŐKNEK igen is fontos a belső."

Ezzel maximálisan egyet lehet érteni.Legyen bőrülés és faberakás.

2013. máj. 31. 13:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem! Nekem addig fontos a külső, hogy első látásra vonzzon, és a későbbiekben is tartsa meg ezt a formáját, de utána már a belsővel kiegészítve nézem az egész lényt... Tehát ha valaki nagyon tetszene külsőre, de belsőre nem, mert pl. egy paraszt, beképzelt, irigy stb., akkor számomra külsőleg is megcsúnyul, már nem tudok úgy nézni rá, hogy "hű de helyes *.*"...

De én szerencsére találtam olyan fiút, aki kívül-belül tökéletes nekem! ^^ Imádom!

külső 35 % belső 65 %-ban fontos kb. nekem.

17L

2013. máj. 31. 13:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Mindkettő fontos. A belső tulajdonságok kellenek a harmonikus együttéléshez, de az sem egy utolsó szempont, hogy szexuálisan is vonzza az ember lányát a párja. Nem a 19. században élünk, már nem kötelező házasélet van sötétben, az éjszaka közepén. Eleve a szerelem alapja a szexuális vonzalom, anélkül legfeljebb barátságról beszélhetünk. A vonzalomhoz pedig igenis számít a külső. Nem az, hogy pontosan milyen magas, hány kiló, vagy milyen színű haja van, hanem hogy az én érzékeimet felcsigázza, ha ránézek.
2013. máj. 31. 13:54
 9/15 anonim ***** válasza:
remélem, mert elég hülyegyerek vagyok :D
2013. máj. 31. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 50-50%, egyik sincs meg a másik nélkül. Ha fizikailag nem vonz a partnerem, akkor mit sem érek azzal, hogy egy halál jó fej ember, és ugyanez fordítva, ha a nyálam elcsöppen annyira jól néz ki, de mellé egy bunkó paraszt, akkor sem fogok vele kapcsolatba kezdeni. Legyen meg az egyensúly. Ám a külső is relatív. Volt már olyan párom, akit gyönyörűnek láttam és életem nagy szerelme volt, közben meg a "közvélemény" szerint egy gülüszemű karikatúra ember volt. Ízlések és pofonok.
2013. máj. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!