Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan lány van, akinek fontosabb a külső mint a belső?
Figyelt kérdés
Tehát olyan nők, akiknek 60% vagy többb a külső és 40% vagy kevesebb a belső fontossága2013. máj. 31. 13:43
11/15 anonim válasza:
Az összkép tetsszen. Ez a lényeg.
12/15 anonim válasza:
Igen, rengeteg. Egyébként ez mindkét nemmel így van.
13/15 anonim válasza:
Nekem 50% külső 50% belső. Egyik sem elég a másik nélkül.
Attól, hogy valaki teljes mértékben az ideálom, még nem biztos, hogy összejönnék vele, ha nincs meg a belső összhang.
És lehet valaki nagyon pozitív személyiség, de ha nincs meg a vonzódás, akkor az is kevés számomra.
Természetesen nem úgy értem, hogy van bennem egy utópikus kép az álomférfiról, és nem adok alább. Sokszor egymástól teljesen különböző férfiakat látok vonzónak. Ez leginkább kémia. Mostani párom kívül-belül tökéletes számomra :)
18/L
14/15 anonim válasza:
jaj, nem olvastam a válaszokat csak utólag, és most látom, hogy majdnem teljesen ugyan azt írtam mint a 13.57-es válaszoló. na sebaj, legalább egyetértünk :D
15/15 anonim válasza:
A fiatal lányoknál 90% csak külsőre megy kb . vagy legalább az az alap hogy a csávó tökéletes kinézetű legyen. 20 éves koruk után kezdenek megérni arra hogy belső is igazán számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!