Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/212 anonim ***** válasza:
79%

"ha valakivel randizni kezdesz, az annak a jele, hogy a továbbiakban VELE képzeled el az életed."

Hát ez jó 🤣🤣 de kis naiv vagy. Nem sok randid volt még ugye?

Nem drága, az hogy valakivel randizni kezdek nem ezt jelenti. Azt jelenti hogy első ránézésre szimpatikus és adok egy esélyt hogy megismerjuk egymást.

Fura hogy te már ilyenkor a közös életét tervezed. Meg egy kicsit ijesztő.

Attól hogy elsőre szimpatikus még később kiderulhet hogy kretén vagy nem illetek össze vagy ilyesmi.

Ne haragudj de én olyan ritka nagy állat vagyok hogy pár randi után nem kezdem el tervezgetni a jövőnket, csak akkor ha alkalmasnak találom egy kapcsolatra és osszejovunk.

2021. jún. 13. 16:52
 132/212 anonim ***** válasza:
26%

Én eddig csak olvastam a kommenteket, de borzaztóan elkeserítő, hogy mennyien normálisnak tartják azt, hogy a randi napján is mással szexeljenek. Marhára érdekelhetem a csajt, ha a randinkra a szexpartnere fa**áról leszállva jön vagy oda siet randi után.

#131 Nem értem, hogy minek randizol, ha neked a randi nem azt jelenti, hogy a lehetséges jövendőbeli pároddal találkozol. Én eleve csak olyannal randiznék, akinél látok erre esélyt. És ezt várom el a másiktól is.

Aki meg a randizás idejére nem tud felhagyni a mással való szexxel, az olyan szinten szexfüggő, jogy a párját is megcsalja, ha mondjuk betegség miatt nem képes 1-2 hétig a szexre.

2021. jún. 13. 17:16
 133/212 anonim ***** válasza:
92%

Nem értem, hogy minek randizol, ha neked a randi nem azt jelenti, hogy a lehetséges jövendőbeli pároddal találkozol. Én eleve csak olyannal randiznék, akinél látok erre esélyt.

Első ránézésre nem tudhatod hogy osszeilletek e annyira hogy komoly kapcsolat legyen belőle. Azért randizik az ember hogy megtudja ezt, nem? Nem úgy mentem el soha a randikra hogy na mi össze fogunk jönni, hanem úgy hogy ismerkedünk és majd meglatjuk. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.

2021. jún. 13. 17:24
 134/212 anonim ***** válasza:
67%

Ez pontosan így is van. Majd kiderül. De miért olyan nehéz nem szexelni addig mással se?

Amúgy a lepontozás jól mutatja, hogy milyen sötét emberek vannak itt.

2021. jún. 13. 17:27
 135/212 anonim ***** válasza:
92%

#130 még mindig nem lehet ezt összehasonlítani se egy komoly betegséggel, se a büntetett előélettel. Röhejes, ahogy próbálod ezeket egy lapon említeni.

Attól, hogy szerinted ez jelentősen eltér az átlagtól, még nem kell készpénznek venni. Ez a te egyèni vélemènyed, se több, se kevesebb. Egy a sok közül, ennek megfelelően kellene kezelni.

Onnantól kezdve, hogy te ilyen mondatokat fogalmazol meg, hogy “kötelességed” meg “kell”, beleszólsz a másik életébe, amihez még mindig semmi jogod.

És a kedvencem:attól, hogy azt írtuk, hogy előfordult már olyan eset, hogy ismerkedés alatt volt partnerünk, akivel akár aznap is szexeltünk, nem azt jelenti, hogy ez mindennapos és minden ismerkedéskor megtörténik. Nem gondoltam, hogy ezt el kell magyarázni, de úgy látszik, a gyengébb képességűek kedvéért muszàj.

Ja, ès ordít rólad, hogy nem nagyon volt randid, ha azt hiszed, hogy az azt jelenti, a randi partnereddel képzeled el az életed...

#132 mekkora téves általánosításokat nyomsz le.

Totál téves irány, és rossz következtetések.

2021. jún. 13. 17:35
 136/212 anonim ***** válasza:

"#132 mekkora téves általánosításokat nyomsz le.

Totál téves irány, és rossz következtetések." Micsoda?

2021. jún. 13. 17:37
 137/212 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem meg te vagy a sötét, hogy azt hiszed, a vadidegen randipartnerednek a te érdeked kellene, hogy az első legyen, nem a sajátja.

Lehet, 5 perc múlva elköszöntök, és hány ilyen randi van, amikor nem lesz második. Ezért küldje el a fix partnerét?

Ugyan, kérlek..

2021. jún. 13. 17:39
 138/212 anonim ***** válasza:
72%
Hol írtam, hogy küldje el? Tanulj meg először olvasni.
2021. jún. 13. 17:42
 139/212 anonim ***** válasza:
23%

"Ezért küldje el a fix partnerét?"

Ennyire sötét nem lehetsz.

Hol írtam ezt?

Tartson szünetet arra a pár napra.

Ha erre se képes, akkor mire lesz egyáltalán?

“kötelességed” meg “kell”

A tájékoztatás a legalapvetőbb kötelesség.

Ha ezt sem teszed meg, akkor miért és hogyan keresel párt?

"nem azt jelenti, hogy ez mindennapos"

Egyszer sem fordulhat elő egy erkölcsös embernél.

Sőt, többet mondok: ha elkezdesz KOMOLY párt keresni, akkor eleve úgy áll át a gondolkodásod, hogy már nem kívánsz a szexpartnereddel találkozni. Lefoglal a leendő párod.

Ha nem - akkor az NEM komoly, akkor csak viccből keresel?

"a randi partnereddel képzeled el az életed"

Komoly kapcsolat, vagy sem?

Ha nem, akkor meg miért hitegeted? Nem értem.

Tényleg, egyet árulj már el: később elmondod neki, hogy még a randik között is dugtál mással?

Mert ha nem - ha eleve titkok vannak az egész kapcsolatban, amelyek sose derülhetnek ki - akkor ez egy komoly kapcsolat, vagy esetleg csak egy átverés?

2021. jún. 13. 17:48
 140/212 anonim ***** válasza:
52%
Úgy szeretem az ilyen embereket, akiknek csak erre van esze, hogy lepontozza a nem tetsző válaszokat, de indokolni már nem tud :D
2021. jún. 13. 17:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!