Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/212 anonim ***** válasza:
95%
Én is férfi vagyok de nem értem miből következtetsz arra hogy ez egy egyedi női szokás, gondolod hogy férfiak nem csinálnak ilyet? Ugyan már.
2021. jún. 10. 11:12
 2/212 anonim ***** válasza:
84%
Aki megteheti az általában ezt csinálja. Sokkal jobban érzed magad, ha rendszeresen van szexuális életed mintha nincs. És a nők nagyrésze ezt megteheti. 🙂
2021. jún. 10. 11:43
 3/212 anonim ***** válasza:
72%

Èn pedig azt nem értem, hogy te hogy gondolod a számonkérő hangnemet.

Én is csináltam ilyet, nő vagyok.

Elmondom hogy gondoltam:sok évnyi ismerkedés után rájöttem, mekkora lutri az ismerkedés, és az írogatás, kezdeti 1-2 randi, amikor minden képlékeny, és sosem tudod, folytatódik-e, vagy te gondolod meg magad valamiért, fölösleges visszatartani a másik lehetőséget, ami kínálkozik. Senkinek nincs hozzá köze, mivel ismerkedéskor, de még randizáskor sincs lefektetve semmilyen szabály, és amíg nem lett kimondva, hogy kizárólagosság van, és vágjunk bele egy párkapcsolatba, addig nem megcsalás.

Én, mikor az újjal ki lettek mondva ezek, mindig lezártam a szeretőt, ennyi. Szerintem teljesen korrekt hozzáállás.

Az lehet, hogy a te és mások egóját ez sérti/sértené, de egyrészt nem számoltathatjátok el a másikat ismerkedési fázisban, és nem is kell az orrotokra kötnie, mert nincs közötök hozzá, míg nem a párotok.

2021. jún. 10. 11:51
 4/212 anonim ***** válasza:
39%

Mellesleg, néhány napon, héten kiakadsz?

Én az első randi napján este is a partneremmel szexeltem, és??

Csak az egódat bántják ezek, más “gond” nincs velük.

2021. jún. 10. 12:00
 5/212 anonim ***** válasza:
74%

Tyű, hát ennek nőként se értem a logikáját, bár én szeretői státuszba se teszem magam, annál többre tartom magamat.

Talán úgy van vele, hogy lehet 1 évig se találja meg az igazit, de a szex meg kellene neki. :/ Nem tudom. Tőle kéne megkérdezni.

2021. jún. 10. 12:04
 6/212 anonim ***** válasza:
78%
Azért elég vicces, amikor ilyen hozzáállással várja valaki, hogy komolyan vegyék. Meg az, hogy legyen ilyen, olyan, amolyan, tökéletes stb, aztán világ életében megelégedett egy "fél kapcsolattal" egy "fél emberrel", aki őbelőle is csak egy felet akar. Ezzel csak az a baj, hogy ezt a xarságot pont az olyan típusú ember torkán nem fogjátok lenyomni, aki elvileg a célközönségetek lenne. Persze, át lehet baxni a másikat, lehet azon hisztizni, hogy semmi köze hozzá, hiszen nem voltatok még együtt és igazatok is van ebben. Ahhoz viszont van köze, hogy kivel lesz kapcsolatban és kivel nem végül. Magatokba kéne nézni egy kicsit.
2021. jún. 10. 12:09
 7/212 A kérdező kommentje:
#4 ne haragudj , jól értem hogy délután randiztál valakivel majd este a szeretőddel szexeltél és később tovább randiztál a másikkal? Te ezt normálisnak tartod?
2021. jún. 10. 12:15
 8/212 A kérdező kommentje:

#3 magyarán amíg nem vagy biztos benne hogy a másik pont megfelel az ízlésednek addig a régivel dugsz mert az biztos....

Tehát ahogy a kérdés végén írtam egyik fxszról átülsz a másikra ...

Mikor melyik a megfelelőbb és melyik ad többet. Gratulálok.

2021. jún. 10. 12:17
 9/212 A kérdező kommentje:

#5 az teljesen rendben van, de akkor az ismerkedés időszakára függessze fel a szeretőt... bírja már ki azt a max nèhány hetet fxsz nélkül amíg kiderül a randijáról hogy megfelel e vagy sem...

Nekem is kell(ene) a szex de mégse csinálok ilyet , mert nem tudom.

2021. jún. 10. 12:19
 10/212 anonim ***** válasza:
67%

Azt nem értem, ha egy ilyen ember KOMOLY kapcsolatot keres.

Mármint azt még megérteném, ha keres... de itt a legeslegelső lépés lenne, hogy akkor lezárja az előzőt!

Kettős mércének hívják az ilyet.

#3: ha a gondolatodat kicsit továbbfűzzük, simán kijöhet belőle az is, hogy a komoly kapcsolat mellett is maradhat a szerető, mert hát miért ne?

Meg ki tudja, hogy mennyire komoly az a kapcsolat... akár lehet, hogy egy hónap múlva vége, és akkor keresgélni ismét szeretőt?

Minek?

Egyszerűbb megtartani közben is, nem?

2021. jún. 10. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!