Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?
Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!
Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!
Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...
A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...
Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....
Vagy ez normális ?
És amúgy neked mi a franc közöd van ahhoz, ha valaki randi után találkozik a szeretőjével. Ismerkedtek. Nem házasodni készültök.
Na ilyen, mikor az erkölcsi normák találkoznak a való élettel. Elfogadjuk, hogy neked ez nem fér bele. Cserébe te is fogadd el, hogy másnak ez természetes. Onnantól, hogy elfogadtad ezt a Te döntésed, hogy beszélgetsz ilyen csajjal vagy sem.
Ui. Ne hisztizz csak azért, mert másnak jutott ingyen szex.
kérdező: most 2 dolgot tehetsz: vagy puffogsz és harcolsz a dolgok változásával, vagy elfogadod, hogy a Tinder, Badoo és társai ezt vonzzák maguk után, hiszen senki sem csak 1 emberrel ismerkedik egy időben.
Ha nem akarsz olyan nőt, aki használ testápolót, akkor ne ismerkedj neten keresztül. PONT.
#30 😀😀😀😀😀
Megtennéd, hogy az életed és minden nyügőd és bajod helyett csak a punciddal terhelsz?
Na ugye... szóval ez a magyarázat teljes mértékben nyakatekert magyarázat arra hogy a nők mekkora ribik hogy mennyire szeretnek dugni és közben álszent módon keresik azt akire rátelepszenek, de szexet amit állítólag számukra egy
“jelentéktelenebb” dolog azt nem annak adják....
Nem kérek több választ. Köszönöm aki irt. Tanulságos volt
Hogy lehetsz ennyire ostoba? Mi az hogy a "jelentektelenebb" dolgot nem neki adják? Persze ha komoly kapcsolatot akarok valakitől akkor nem fekszek le vele az első randin. De pár randi még nem is olyan elkotelezodes hogy bármivel tartozz neki. Nehogy azt mond hogy ez megcsalas mert az agyam eldobom. Nyilván onnantól kezdve hogy nem csak randizgatunk hanem együtt vagyunk nem fér bele más. És természetesen akkor csak vele szexel az ember. Mi olyan bonyolult ezen hogy felfogd?
Egyébként az a legszanalmasabb hogy te is csak szexet akarsz de azért fel vagy háborodva hogy a nők ezt hogy képzelik. Nem érzed magad egy kicsit kepmutatonak? Neked lehet másnak nem? Vicces fiú vagy. Ja nem.
Nem ez a gond.
Akinek kapcsolata van, vagy pedig hamarosan lesz - az NEM MEGY kölcsönös örömszerzésre meg semmilyen örömszerzésre sem mással.
Ennyi.
#34 kicsit se vagyok képmutató.
A pont a nők azok akik szexelnek csak épp azzal nem akivel komolyat akar...
Én nem akarok felesleges terhet a szexért. Én nem mondom hogy kapcsolatot akarok és közben vígan dugok. Én felelőség nèlkuli szexet akarok vagy komoly kapcsolatot olyannal aki épp más fszán lovagol.
#35 esetleg azt nevezd érzelmi szegénynek aki minden alkalommal megdug vagy magadat hogy oda tartod. És ha ezt alaposan átgondoltad akkor nyilatkozz hogy ki az érzelmi roncs a képmutató akinek érzelmet akar de azért a rendes bszás épp annyira fontos. És ha nincs érzelem azért a fsz jöhet.
Akinek kapcsolata van az tényleg nem.
De az alap felvetes az volt hogy akkor mikor még csak randizgatsz valakivel. Miért tartozol huseggel valakinek akivel még együtt se vagy?
Azért a kérdező a 33-asban nem mond hülyeséget a maga szempontjából.
A férfiak szerint a szex elsőrendűen fontos dolog. A nők mégis könnyebben adnak szexet olyannak, akivel nem akarnak komoly kapcsolatot, akivel meg akarnak, azt a szexhez különböző próbáknak vetik alá. Na most képzeljük el fordítva, mi lenne, ha a férfi sokkal könnyebben lenne kapható figyelmességre, lovagiasságra stb. olyannal, akivel nem akar kapcsolatot, annak a nőnek meg, aki akar, azt mondaná, hogy várjon türelemmel, a figyelmességet sok igyekezettel ki kell érdemelni. Ugye elég hajmeresztően hangzik?
Na, a kérdező kb. így éli meg azt, ami történik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!