Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/212 anonim ***** válasza:
12%

"Nem zavarna ha a másik is ezt csinálná ameg csak randizunk."

Azért ezzel a véleményeddel eléggé egyedül vagy.

Szerintem - különösen a lányok - ott helyben a randin kaparná ki a szemét a fiúnak, ha csak ránézni mer egy másik nőre.

Szóval csak azt ne mondd, hogy az az elfogadott, amit te csinálsz.

Az miért nem jó, amit mondtam?

Hogy a randik idejére legalábbis felfüggeszteni a dugást a másikkal.

Ez se megy?

Akkor milyen áldozatra vagy hajlandó érte?

2021. jún. 11. 10:47
 52/212 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintem - különösen a lányok - ott helyben a randin kaparná ki a szemét a fiúnak, ha csak ránézni mer egy másik nőre."

Ugye te se gondolod komolyan hogy normális ha valaki ilyen szinten birtokló? Nem azt mondom hogy nincs igazad de

attól én ezt még gaznak tartom.

Milyen áldozatra vagyok hajlandó? Nos akivel együtt vagyok és szeretem azért sok mindenre. Akivel csak randizok azért egyelőre semmilyen áldozatra.

2021. jún. 11. 10:54
 53/212 anonim ***** válasza:
15%

Kíváncsi lennék, hogy mennyi lány gondolja így?

Mármint kölcsönösen.

Kit nem zavarna az, ha a leendő párja még a randik alatt is jobbra-balra dugna?

Én nem ismerek egyetlen ilyen embert se... rajtad kívül: de még ez is gyanús, hogy konkrét esetben vajon mit szólnál hozzá?

Mondjuk a randi végén megjelenne a pajti, és puszi, pacsi, egy kis tapi, aztán szépen köszönnének neked, és mennének a ligetbe?

2021. jún. 11. 10:59
 54/212 anonim ***** válasza:
94%
"leendő párja még a randik alatt" hányszor írjam még le hogy egy randi nem jelent még semmit? Tudod hány olyan emberrel volt dolgom akivel a randin túl nem lett semmi? Mert nem illettunk össze, mert kretén volt, mert én nem jöttem be neki stb. Miért kellene akkor bármi elkotelezodes egy randi miatt?
2021. jún. 11. 11:06
 55/212 anonim ***** válasza:
89%

Azt kellene megertened hogy nem rendszabalyozhatod be valakinek az életét azért mert beleegyezett hogy elmegy veled egy randira. Második randira lehetőleg valami zsákba menjen mert téged zavar ha más pasik megnezik? Számon kéred rajta az első randi után hogy hova megy a barátnőivel bulizni?

Az ilyen birtokló személyisegu pasik bennem megkonditjak a veszharangot hogy ő lesz az aki a fejemre olvassa hogy hogy hogy eddig voltam anyamnal, biztos nem is ott voltam.

Kapcsolatban közös megegyezeseken alapulnak a dolgok hogy kinek mi fér bele.

Randizas alatt viszont nem varhatsz el semmit.

Tudod mihez van jogod? Hogy felallsz, azt mondod hogy nem egymást keressük és ott hagyod.

Ehhez jogod van. De ahhoz nem hogy megmond egy embernek akihez még semmi közöd hogy mit csinálhat.

2021. jún. 11. 11:16
 56/212 anonim ***** válasza:
15%

EMBER!

Tisztelet! Bizalom!

Amit megadunk a másiknak!

Te nem úgy mész egy randira, hogy akár a jövendő párod is lehet? Azért randi előtt is szokás beszélgetni valamennyit...

De akkor minek mész oda?

Ha pedig már a randin kiderül, hogy esélytelen, akkor ezt megmondod neki, és még azzal a lendülettel már mehetsz is a dugópajtidhoz.

2021. jún. 11. 11:16
 57/212 anonim ***** válasza:
94%

Már mondtam, tisztelet annak jár aki kierdemli, nem alanyi jogon.

Persze beszélgetsz előtte de nekem ennyi nem elég ahhoz hogy megítéljem lehet e a jövendőbelim. Tök jó hogy te ilyen fasza emberismero vagy de én nem. Nekem kell jó pár randi ahhoz hogy tudjam lehet e az illetővel komoly kapcsolat.

És én itt befejeztem mert te fikarcnyit sem vagy hajlandó megerteni más álláspontot a sajatodon kívül.

2021. jún. 11. 11:21
 58/212 anonim ***** válasza:
12%

Az a baj, hogy erkölcstelen vagy.

De mondom: én nem ismerek senkit, aki akár csak eltűrné, hogy a kiszemeltje a randik alatt akár csak ránézzen egy másikra.

Ott azonnal lapát: mert ha már ott ilyen, akkor később mi lesz?

Úgyhogy nem tudom, miről beszélünk.

Persze léteznek nyitott kapcsolatok is, de akkor ezt már az elején tisztázni kell.

2021. jún. 11. 11:35
 59/212 anonim ***** válasza:
68%

Eddig is kár volt velük vitàzni, mert nem képesek és nem is akarják elfogadni pontosan azért, amit itt már jó páran leírtunk. Bántja a büszkeségüket, az pedig még egy lapáttal rátesz, hogy ők nem tehetik meg ezt, és szexet sem kapnak erőfeszítés nélkül. Innen fúj a szél kizárólag. Sértettség és álszent kettős mérce.

Egyetlenegy fokkal még azt is többre tartanám, ha bevallanátok, hogy valójában miért hisztiztek. De így, hogy az egész totál átlátszó, csak nem valljátok be, hanem jöttök az erkölccsel és tisztelettel, még szánalmasabbá váltok.

Le se sz@rnátok az erkölcsöt és a tiszteletet, ha a randi utàn a nő alátok feküdne be.

Vicc ez a hiszti...

2021. jún. 11. 11:43
 60/212 anonim ***** válasza:
19%

Hát... sokat gondolkodtam rajta, de nem tudnám megmondani, hogy itt mi lenne a legjobb.

Egy biztos: ELŐRE kell megmondani az ilyet. Ahogy lehet, rögtön. Ha például a randin rákérdeznek.

Akkor van ideje meg lehetősége is a másiknak, hogy eldöntse, mit kezd a helyzettel.

Amit pedig írtál: hogy kihasználod a lehetőségeket, ez az erkölcs hiánya miatt van így nálad.

Aki nem ilyen, az akkor se használja ki, ha akadna lehetősége.

Tényleg: egy kapcsolatban MINDIG hűséges vagy? Soha nem billensz meg?

2021. jún. 11. 12:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!