Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?
Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!
Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!
Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...
A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...
Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....
Vagy ez normális ?
"mikor még csak randizgatsz valakivel. Miért tartozol huseggel"
Azért, mert ez egy alap erkölcsi kérdés.
Ha valakivel elkezdesz randizgatni, az azt jelenti, hogy tervezel vele valamit.
UGYANAKKOR mással már nem lehet se dugni, se tervezni!
Az első randi ELŐTT tudok még elképzelni egy búcsúdugást. De azt se aznap.
#39 elhiszed hogy mennyire nem érdekel hogy a férfiak mit tartanak fontosabbnak? Én pont leszarom hogy ha Józsival szexelek ő nagy királynak érzi magát. Hát érezze ha neki így jobb. De attól még lenézem hogy nem tud osszerakni egy értelmes mondatot és ilyennel sose akarnék kapcsolatot. Mert a szexnel többre nem jó. Érted?
Igen, nezhetjuk úgy is hogy Béla ezt igazságtalannak érzi hogy vele meg csak kavezgatok.
De ha Béla értelmes felfoghatna úgy is ahogy én gondolom. Hogy érdekel hogy Béla milyen ember mert szimpatikus, intelligensnek tűnik, meg akarom ismerni és ha később is az derül ki róla mint ami az első benyomás volt akkor szevasz Józsi és jöhet a szex és a kapcsolat Bélával.
Ha meg félre ismertem Bélát és igazából egy kretén akkor elköszönök és marad Józsi aki éppen a semminél több.
Igen, senki nem akar a két szék közül a pad alá esni.
De a kérdező is ezt csinálná ha megtehetné. Csak nem teheti és irigykedik. Na bumm. Kit érdekel?
Ha ez kiderül, akkor szépen visszamehetsz a dugópajtidhoz, ha már egy hetet se bírod ki nélküle.
De a randik alatt leszel szíves arra összpontosítani, és közben tisztelni annyira a leendő párodat, hogy nem fürdeted a nemi szerved valaki mással.
Szerintem ez a minimum egy kialakuló kapcsolatban IS.
#39 köszönöm nagyon konkrét vagy.
Lehet hogy hülye vagyok és nem tudom elfogadni hogy a nők írják a játékszabályokat...
#44 én elfogadom hogy a férfiak másképp fogják fel. Elfogadom csak nem érdekel. Elhiheted hogy aki így fröcsög annak nem kell zavarnia, mennék magamtól is minél messzebb tőle. Ha te így hát akkor nem egymást keressük. Engem aztán nem hatarolhat be senki. Kapcsolatban soha nem csaltam még meg senkit de ha egyedülálló vagyok nem mondhatja meg senki mit csinalhatok és mit nem. Ha nem tetszik kereshetsz te is mást. Ja hogy jó érzés fröcsögéssel levezetni a frusztrációt? Téged minősít.
Nem a nők írjak a jatekszabalyokat de ha tetszik ha nem már egy jó ideje nem uralkodtok felettünk és ugyanúgy jogunk van szexelni ahogy nektek. Krvra semmi köze hozzá annak a férfinak akivel épp beülök az első kávéra és még azt se tudjuk egymásról hogy ki fia borja. A tisztelet senkinek nem jár alapból. Azt ki kell erdemelni. Ha én érdemesnek tartom őt egy kapcsolatra akkor megtisztelem azzal hogy csak vele szexelek. De ameg kvázi idegenek vagyunk egymásnak addig semmi köze hozzá mit csinálok.
Ha ez nem tetszik így jártatok.
Pontosan errol van szó! Teged ez zavar....nem pedig az erkölcs hiánya!
Ha csak szexet akarok, gyakorlatilag bárkit megkaphatok! - Akit, ahol, es ahogyan én akarom! Nem azert mert szép vagyok, hanem mert Nő. Nalad arrol van szó, hogy egyszerüen nem nézel ki jól, es gondolom megfelelő egzisztenciad sincs, ergo a Nőknek sem szexre, sem párkapcsolatra nem kellesz, ha utobbira mégis, akkor meg fel vagy háborodva, hogy a Nők elnek nemi eletet rajtad kivül is. Az ismerkedes egy komplex folyamat; Vagy kialakul valami, vagy nem, ha igen, nyilván azonnal ejtem a dugópajtimat, de ez nem derül ki 1-2 taliból, minimum 3-4 randi, mig kialakul valami!
Egyébként pedig pont azokra a Nőkre nem kéne haragudnod, akik ezt nyiltan csinálják (pl én is) Nekem jogom van igy élni, neked meg jogod van igy elutasitani! Csak az a különbség, hogy én nem jövök ide sírni....
#46 te meg milyen frusztrált kis pcs vagy. Ha már sertegetunk.
"Még akkor is amikor az értelmesebb már képben lehet...."
Nem biztos hogy értelmesebb, érted? Ez benne a lényeg. Nem fogom elkepzelni vele az eskuvonket meg a gyerekeinket csak mert elhivott randizni. Mert lehet hogy aztán kiderul hogy ő is csak a szexre vagy még arra se jó kategória.
Nem kell elkotelezodni egy randitol és nem esel pofára. Ilyen egyszerű.
Megtehetem de nem kötelező. Ez így van. És? Miért ne tegyem? Ha nincs itthon kaja se kötelező pizzát rendelnem de miért ne tegyem ha finom? Te is megtenned ha lenne rá lehetőséged. Akkor milyen jogon itelkezel? Egyáltalán azt sem értem mi a fene elitelendo van a szexben ha FÜGGETLEN emberekről van szó.
"Kapcsolatban soha nem csaltam még meg senkit de ha egyedülálló vagyok"
De NEM vagy egyedülálló, egy születő kapcsolat kezdetén.
Arra gondolj csak, hogy ezt például elmondanád az első randin?
'Tudod, biztatónak látlak, de azért ma elmegyek dugni a dugópajtimmal, mert megtehetem.'
TE mit szólnál hozzá, ha a kiszemelted ezzel lepne meg valamelyik randin?
"Ja hogy jó érzés fröcsögéssel levezetni a frusztrációt?"
Erkölcstelenséget akarsz így takargatni. Ez egy plusz erkölcstelenség a részedről. Gondolom, azért beszélsz így, mert ezt te is tudod.
#50 de igen egyedülálló vagyok. Ha randizok valakivel az még nem kapcsolat. Csak randi. Nem tartozok neki semmivel.
Volt már félre sikerült randid? Utólag úgy gondolod hogy gizivel együtt voltál csak mert megittatok egy kávét?
Nem zavarna ha a másik is ezt csinálná ameg csak randizunk. Természetesen ha egy párt alkotunk akkor nem fér bele de addig azt csinál amit akar.
És nem azért nem hoznám fel első randin mert nem tartom ezt okenak hanem amiért pl az exekrol sem beszélget az ember az első randin. Ők is az életem részei voltak, nem szégyenlem őket de nem első randis téma, mert nem azért vagyunk ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!