Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/212 anonim ***** válasza:
82%

Rengeteg ember ismerkedik így, nemtől függetlenül.

Amúgy szeretője csak a házasoknak lehet, dugópajtinak hívják az ilyet.

2021. jún. 10. 14:41
 22/212 anonim ***** válasza:
82%

ez az online, instant ismerkedés "hozadéka". Gondolom te sem egy nővel írogatsz egyidőben. Nálam meg még neccesebb a szitu, ugyanis szerelmes vagyok a szexkapcsolatomba, ellenben a pasi egy csapodár és nem is akar párkapcsolatot.

Ha ismerkedem valakivel, eljön az a pillanat, amikor kimondásra kerül, hogy kapcsolatban vagyunk, onnantól kezdve a szex pattintva lesz.

Amúgy remélem te sem állítod át a facebookon a relationship statuszodat azonnal, ha valakivel párba állsz társkeresőn

2021. jún. 10. 14:44
 23/212 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit el vagy tévedve kérdező. Szerintem nem értünk egyet azzal kapcsolatban hogy kinek mi a jutalom. Ha én nőként csak szex kapcsolatot tartok fent valakivel akkor azt az illetőt nem tartom sokra. Csak annyira hogy szexeljunk de arra már nem hogy kapcsolatot kezdjek vele.

Számomra a kapcsolat magasabban helyezkedik el a rangletran mint a szex.

Szerinted és a legtöbb férfi szerint meg ez fordítva van. Mert micsoda dicsőség ha meg tudsz fektetni valakit.

Hát nem mindenki így gondolkozik.

A szex egy olyan dolog ami kölcsönösen jó mindkét félnek, nem pedig a férfi kihasznalja a nőt.

Ha én megtisztelek egy férfit az idommel hogy randizgatok vele az azt jelenti hogy látok benne valami pluszt amit a másik jatekszerben nem. Sok emberrel lehet jó a szex de kevés emberrel illesz össze párkapcsolat szempontjából.

2021. jún. 10. 15:03
 24/212 anonim ***** válasza:
97%

Már bocsanat, de én eveken át szexeltem, mikozben komolyat kerestem. Nem lehet elore tudni, hogy mi lesz komoly , es mi nem, de addig is nem éhezek....

Mikor találtam, es komolyra fordult, nyilván ejtettem a másikat.

De persze ha egy ferfi csinalja azt, az rendben van ugye?

2021. jún. 10. 15:19
 25/212 anonim ***** válasza:
95%
Én pl nőként sosem degradáltam a szexpartnert, hogy csak erre meg csak arra való. Elmondtam neki korrekten mindig, hogy szerintem nem illünk össze, nem lehet köztünk semmi több, inkább keressen mást, akivel lehet komoly kapcsolata. Soha nem aláztam meg azzal senkit, hogy használgattam, vagy hogy ne adtam volna meg neki minden tiszteletet, ami a férfiaknál ilyen esetben a legritkább, mert valóban úgy kezelik, hogy erre való csak az adott nő. Én nem hazudoztam, nem ámítottam, de nem is voltam bunkó vagy lekezelő. És ha úgy láttam, hogy a letisztázott szabályok ellenére többet akar és próbálkozik, akkor inkább lezártam, hogy találhasson olyat, akivel komolyan együtt lehet.
2021. jún. 10. 17:34
 26/212 A kérdező kommentje:

#23 bocs de no comment. Szerintem ez pontosan minősít téged és a hasonló gondolkodású “nőket” és pontosan ezért nem lesz komoly kapcsolatuk...

Tényleg mekkora megtiszteltetés hallgatni a rinyálást , randit fizetni, hűségesnek lenni stb stb nulla szexért. És tényleg mennyire szar lehet annak a pasinak aki időnként minden felelősség teher nélkül megdug ( vagy épp leszopod) élvez egyet és nyugodtan gond nélkül haza megy és éli az életét. Ha megint feláll újra megkeres....

És még csodálkoztok, hogy miért nem tisztelnek vagy akarnak komoly kapcsolatot a férfiak.

Amúgy köszönöm a választ rendkívül jól ravilagitottál a kérdésem alapjára, és hogy hol a hiba egyik vagy másik oldalon.

2021. jún. 10. 17:59
 27/212 anonim ***** válasza:
38%
#3 Szerintem pedig ha ismerkedsz, akkor arra koncentrálj és ne a szeretőre. :) Undorító egy hozzáállás. Akkor vagy próbálj párt keresni es ne kurj közben mással, vagy hagyd a francba és élvezd a bohém életét. Ne keverd a kettőt addig, amíg nincs kimondva, hogy "kapcsolat". Nem működik a kettő együtt. Randizok is, dugok is. Ez is az is. A-a.
2021. jún. 10. 18:38
 28/212 anonim ***** válasza:
82%
No comment kérdező, a kapcsolathoz való hozzaallas oda meg téged minősít. Egy normális komoly kapcsolat nem arról szól hogy minden nyűg és nincs szex. Ha neked ilyenek voltak az is minősít téged. De én úgy látom leginkább az a bajod hogy nem téged használnak szexre a nők.
2021. jún. 10. 20:12
 29/212 A kérdező kommentje:

#28 igazad van. Pontosan látod.

Szerintem a világ fszsága ez vedd megtiszteltetésnek hogy kapcsolatot akarok tőled de mással dugok addig és annak milyen szar lehet. Érzelem mentes gondtalan szex kötelesség és felelősség nélkül.

Igazából most hogy ezt a #23 választ elolvastam meg is kaptam a választ és nincs miről vitázni....

2021. jún. 10. 23:42
 30/212 anonim ***** válasza:
74%
Látod ez a baj. Hogy szerinted többet ér az érzelem mentes szex mint egy komoly kapcsolat. Így tényleg nincs miről vitázni mert sose fogod megerteni. De nem is kell. Csak egyszerűen fogadd el hogy más nem így gondolkozik. Hogy sokan pont egy numerat tartanak kevesebbre és nem azt az embert akinek az életemet szentelném.
2021. jún. 11. 05:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!